![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Azsak von Triger - 29-05-13 20:52 Ok już normalnie będzie ;) : Rasa klasa, tytuł powierzam tobie. Nick: Azsak von Triger Żywioł: Ogień Powiedzenie: Zapraszam do stołu! RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Avara - 04-06-13 19:32 Hmm... Też bym chciała, ale ciężko mi wymyślić swój profil ^^' Coś wymyślę, a jak coś Ci się nie spodoba, to po prostu to zmień Rasa: Kotołak (nazwę możesz nieco zmienić) -> Wiki Klasa: Drapieżca Nick: Avara Żywioł: Noc/Mrok (?) Powiedzenie: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ~Nakhitto - 05-06-13 18:51 Też sięm zgłaszam :D Rasa: Nindża Pjes Klasa:Nindża Żywioł: Ogień i Mrok Powiedzonko: Niewidzialny pjes wkracza do akcji! Niczym Połer Rendżers! :D RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - kanumerki - 05-06-13 19:57 Rasa: Wampir ^vv^ Klasa: Brak ale jak potrzebujesz to dodaj jaką chcesz :) Nick: kanumerki Żywioł: Energia, burze, pioruny itp. Powiedzenie: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Heroina - 06-06-13 09:06 O tak Rasa: Nieumarły Klasa:Czarny Mag Żywioł: Mrok Powiedzonko: "W tej chwili musimy stanąć do decydującej bitwy! Miejcie wiarę, że nasze ostrza się nie roztrzaskają! Miejcie wiarę, że nasze dusze się nie zawahają! I nawet jeśli nasze ścieżki się rozejdą, nasze serca będą żelazne! Przyrzeknijcie, że nawet jeśli stracimy grunt pod nogami, to przeżyjemy i wrócimy do tego miejsca ponownie!" Jeśli za długie to mam krótsze: "Troska o życie wojownika na polu bitwy jest obrazą dla tego wojownika. " RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Mateusz SSJ8 - 06-06-13 11:35 Mnie też możesz dać, jeśli chcesz Klasa: Mistrz kija Rasa: człowiek Nick: Saiya-jin Specjalne moce: forma boga Atrybuty formy formy boga: dziecko: żyjący uczeń: żyjący nowicjusz: demon mistrz: demon perfekcyjny: demon ostateczny: demon nirvana mode: nieznany Moce w formie boga: dziecko: duch walki - moc bojowa większa niż normalnie uczeń: kontrola świadomości - niepodatność na kontrolę jaźni nowicjusz: wspomnienie przeszłości - widzenie własnej przeszłości mistrz: mentalna przyszłość - przewidywanie ruchów przeciwnika poprzez wykorzystanie jego przeszłości. perfekcyjny: magia - posługiwanie się energią fizyczną i duchową w walce. ostateczny: ego zero - niewidzialność podczas niemyślenia. Ilość życia: średnia Powiedzonko: Bądź tylko takim bogiem, jakim naprawdę jesteś. Jeśli nie wiesz, dlaczego nie wymieniłem specjalnych umiejętności poziomu "nirvana mode", to przeczytaj książkę Osho pt. "Siedem ciał człowieka". RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 06-06-13 13:12 (06-06-13 11:35)Mateusz SSJ8 napisał(a): Mnie też możesz dać, jeśli chcesz Nie chcę. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Feniks - 06-06-13 13:37 a ja mogę? ;D RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 06-06-13 14:30 (06-06-13 13:37)Feniks napisał(a): a ja mogę? ;DMożesz... RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - nikzbazin - 07-06-13 19:14 O... o! Ja też! Nick: Nik Pochodzenie: Baziny Rasa: Orc Klasa: Warrior Powiedzenie: Albowiem jesteśmy jeno mięsem. |