![]() |
|
Ulubiona Klasa w RPG - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Ulubiona Klasa w RPG (/Thread-Ulubiona-Klasa-w-RPG) Strony: 1 2 |
RE: Ulubiona Klasa w RPG - Yotta - 29-12-14 17:19 Moje ulubione klasy to klasy typu caster. Nie wiem czemu, ale najlepiej mnie się nimi gra. RE: Ulubiona Klasa w RPG - Ayene - 04-01-15 04:16 Dla mnie wybór klasy zawsze zależy od typu gry W action rpg zawsze wolałam tzw. "młotków" i nawet jak wybierałam klasy "dystansowe" to i tak ostatecznie ekwipowałam je w bronie "kontaktowe". Jakoś tak szybciej jest podbiec do przeciwnika i go napierdzielać, niż biegać wokół i czekać na rzucenie czarów lub męczyć się z trafieniem z kuszy. W grach z turowym systemem walki mogę grać każdą klasą, bo i nie ma znaczenia skąd będę lać przeciwników RE: Ulubiona Klasa w RPG - konekszyn - 04-01-15 15:55 Mag/czarodziej i kleryk/kapłan - w sumie to nie wiem czemu, ale jakoś najbardziej lubię nimi grać. RE: Ulubiona Klasa w RPG - Kryzz333 - 19-01-15 15:26 A ja sam nie propsuję łowców/zabójców. Strzelanie z łuku w rpg-ach mnie nie kręci, a sztyletowanie rzadko kiedy jest dobrze zrobione. Ogólnie lubię szerokie spektrum wojowników/magów. Wojowników lubię w grach akcji za ryzykowną i ostrą walkę z bliska. Może to być zarówno Wiedźmin jak i jakaś opancerzona puszka. Najbardziej mnie jednak interesują albo szermierze, albo święci wojownicy/coś takiego. Magów lubię w grach turowych/taktycznych za szerokie spektrum możliwości. |