![]() |
|
[XP] Yurika - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [XP] Yurika (/Thread-XP-Yurika) Strony: 1 2 |
RE: Yurika - Kryzz333 - 16-02-15 00:52 "Okazało się, że to po prostu bożek, który pomylił uniwersum, przewidział wielkie zło" Ja nazwałem kota Dariusz. RE: Yurika - Kangero - 16-02-15 09:45 Przepraszam, jeśli etap z wioską jest naprawdę wkurzający. Sam miałem podejrzenia, czy go znacznie nie uciąć. Ogólnie sprawa wygląda tak: zanim wyjdziemy z wioski, musimy wykonać trzy mini-questy.(jest to związane z bardzo wczesnym projektem gry, podczas tworzenia). Gdy będę miał dostęp do komputera(ponieważ, teraz piszę z telefonu) napiszę solucje na tego typu "rodzynki". EDIT--------------------------------------------------------- Solucja już jest! Link do niej jest umieszczony, pod sekcją download! RE: Yurika - Kosmik123 - 16-02-15 22:45 Gdy w titlu usłyszałem muzykę RTP, to w jakiś sposób się zdziwiłem. Sam używam przede wszystkim audio RTP w projektach, ale mój umysł uznał, że skoro gra jest upubliczniona to ma jakieś nietypowe audio. Nie wygląda mi to na jakieś wielkie arcydzieło mistrzowskie, ale bardzo miło się gra. @Kryzz333: Nie mogłeś go nazwać Dariusz, bo jest tylko 6 liter na imię... RE: Yurika - Kryzz333 - 16-02-15 22:46 *Darek Dariusz rzeczywiście się nie zmieścił. Może pogram z solucją. |