![]() |
[VX] Empire - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Empire (/Thread-VX-Empire) |
RE: Empire - Avaron - 16-02-15 14:45 Tak ale Tauron także miał być tak dużym projektem :> To twój pierwszy projekt? RE: Empire - Aruka - 16-02-15 15:22 Nie, wcześniej tworzyłem dwa inne projekty. Pierwszy zaniechałem po tym jak wystąpił jakiś błąd którego nie potrafiłem naprawić a nie wiedziałem że przekopiowanie wszystkiego na nowy projekt może pomóc więc projekt upadł a drugi projekt przepadł wraz z formatem... Oto link do zapowiedzi mojego poprzedniego projektu: http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?t=8661 RE: Empire - BeVoo - 16-02-15 15:54 No i zacnie się zapowiada gra. Życzę sukcesu. Jedna z lokacji przypomina mi moją, którą zrobiłem kiedyś na konkurs map. Ale to było z 10 lat temu, na rmxp.pl ;) Jeśli chciałbyś skromnej porady, to mógłbyś zrobić taki myk, że ognisko jednak paliłoby się tylko w nocy, co? RE: Empire - Aruka - 16-02-15 16:04 Myślałem o tym, tylko jest problem że ognisko znikało a światło nadal emanowało. Po wyłączeniu światła w dzień gasły wszystkie ogniska i lampy nawet w jaskiniach. ;) RE: Empire - Avaron - 16-02-15 16:26 Aruka :D zrobiłeś te ogniska i lampy na skrypcie? Jeżeli tak t lepiej i łatwiej zrobić to na zdarzeniach :> pomyśl troche. RE: Empire - Aruka - 16-02-15 16:37 Za pomocą skryptu jest stworzona rozjaśniająca poświata. RE: Empire - Szymkim213 - 25-02-15 18:33 Nie mogę ocenić gdyż screeny nie działają mi [płacz] Zrób coś z screenami ,albo wyślij to do tego co się tym zajmuję a ocenię. Pozdrawiam RE: Empire - Aruka - 04-03-15 21:25 Szymkim213 to musi być wina Twojej przeglądarki, bo u mnie screeny działają poprawnie. RE: Empire - Mekuso - 29-03-15 14:36 Dość ciekawie się zapowiada. Czekam na demo~ Coraz więcej dobrych gier pojawia się na tym forum. c: RE: Empire - Avaron - 29-03-15 18:34 Aruka czekamy na changelog (czy jak to się pisze xD) |