![]() |
|
[VXAce] Krystaliczny Deszcz - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] Krystaliczny Deszcz (/Thread-VXAce-Krystaliczny-Deszcz) Strony: 1 2 |
RE: Asawore: Krystaliczny Deszcz - dobiko - 21-09-15 10:04 Przepraszam za nieznajomość terminów... zawsze byłem z nimi na bakier xD (życie no-life i nie interesowanie się takimi rzeczami xD ) zapamiętam ;) Grafiki niektóre zrobiliśmy sami a niektóre są oryginalnie więc no.. może i nie wszystko nie nie jest cudze, sorka XD Spokojnie błędy poprawiam na bieżąco, mam przypadłość jaką jest dysleksja i dysgrafia ale mamy korektora i już my wysłałem do poprawy projekt ;) Wiem że nie wiele można się spodziewać po ludkach którzy dopiero zaczynają ale staramy się zrobić coś ciekawego i fajnego ;w; RE: Asawore: Krystaliczny Deszcz - HaxoTV - 02-12-15 15:18 Nie wiem czemu, ale zaciekawiłeś mnie wykorzystaniem makerowych grafik w grze. o.O. Jestem wielkim przeciwnikiem wykorzystywania standardowych zasobów, a jednak mnie czymś zaskoczyłeś. Będę obserwować prace nad tym projektem. Super pomysł z bit eventem ;) |