![]() |
|
[Dowolny] Skyborn - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: [Dowolny] Skyborn (/Thread-Dowolny-Skyborn) Strony: 1 2 |
RE: Skyborn - Adrapnikram - 11-10-15 13:00 To ja powiem że dostałem kiedyś od Jazza i polecam, ale miałbym jeszcze dużo do ogrania polskich darmowych rmowek zanim sięgnął po tą. RE: Skyborn - Athanor - 23-10-15 10:31 Przegrałem już 2 godziny (na zapowiadane 15-20) i powiem, że gra się miodnie, gra ma przyzwoity (nie najlepszy) steampunkowy klimat i cudowny soundtrack, kocham system wytwarzania przedmiotów z poziomami broni oraz jakością (bardzo wysoka jakość = 300% więcej minerałów potrzebnych), HUD na pasku oraz możliwość sterowania myszą straszliwie umila oko, mogę grać jedną ręką po trudnym dniu. Dobra jest eksploracja, nie mamy otwartego świata, ale wiele rozgałęzień i czasami cofamy się aby upewnić się czy aby czegoś nie pominęliśmy :P To takie moje pozytywne wrażenia z 2 godzin, życzcie powodzonka! W grze występuje postać o imieniu Corwin... Panie Januszu Mikke... |