![]() |
|
Otchłań Crasha - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Otchłań Crasha (/Thread-Otch%C5%82a%C5%84-Crasha) |
RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Risti - 31-07-13 13:55 Super szablon :) Sam pisałeś? Może przenieś na lepszy hosting bo tu taka wielka reklama nad logiem ;< Na np. 000webhost.com będzie lepiej. Strona fajna. EDIT: O od podstaw :) RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Crashykk - 31-07-13 13:56 Tak, sam pisałem. Dziękuję :) RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - pro14ab - 31-07-13 15:21 Zauważyłem, że slider coś nie działa. RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Crashykk - 31-07-13 18:23 Jeżeli masz adblocka może Ci nie działać. Ja takowego posiadam w mozilli i nie wyświetla mi automatycznie, za to w czystej operze śmiga, aż miło :P Edit: W firefoxie nawet bez adblocka tnie 0,0 Strona została przeniesiona na nowy hosting :) http://crasher-world.p.ht/ RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Risti - 21-08-13 03:16 A napiszesz na jakim jest i była hostingu? :) RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - tracersgta - 21-08-13 11:34 Musisz zaktualizować m.in. link do Super Angry Mario bo wywala błąd 404. RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Crashykk - 21-08-13 11:41 Risti, była na "cba.pl", a przeniosłem ją na "hostinger.pl", ponieważ jest darmowy i nie wyświetla reklam. Tracer, tak wiem, dodatkowo muszę pozbyć się tego "shoutbox'a", gdyż narzuca on własne reklamy na stronę. RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - tracersgta - 21-08-13 12:16 Kolejny bug występuje podczas zmiany "kropki" w newsach. Góra strony zjeżdża i koniecznie chce wyrównać się do tego bannera. Dość denerwujące :/ RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Crashykk - 21-08-13 12:17 To akurat nie jest błąd, ale sporo jest to dość denerwujące postaram się coś temu zaradzić. ^^ RE: CrasheR World (Strona z moimi grami) - Rave - 21-08-13 22:50 Co do "shoutboksa" to proponuję użyć chatango.com - nie narzuca reklam, za darmo i można go łatwo customizować pod wygląd stronki. Potem tylko odpowiednie iframe na stronę i jedziem z tym śledziem ;). Takie pytanko... Na jakim CMS-ie robisz stronkę? PHP-Fusion? Drupal? Czy może co innego? |