![]() |
|
[XP] Skrypt na niestandardową rodzielczość + logo - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Skrypt na niestandardową rodzielczość + logo (/Thread-XP-Skrypt-na-niestandardow%C4%85-rodzielczo%C5%9B%C4%87-logo) Strony: 1 2 |
RE: Skrypt na niestandardową rodzielczość + logo - miki94 - 10-10-16 22:56 Spoko, mam czas. Sprawdzę forum jutro. Ewentualnie po jutrze. Na chwile obecną nie zrozumiem na 100%, może kiedyś ;p RE: Skrypt na niestandardową rodzielczość + logo - Nqusim - 13-10-16 16:45 Daję znać, że pracuję nad tym skryptem i wszystko idzie w dobrym kierunku, lecz powoli ;-). Niedługo skończę (tak myślę), ale póki co musisz jeszcze troszeczkę poczekać. RE: Skrypt na niestandardową rodzielczość + logo - miki94 - 13-10-16 18:24 Spoko. Wielkie dzięki, że poświęcasz swój czas. Jak już mówiłem mi się nie śpieszy :D RE: Skrypt na niestandardową rodzielczość + logo - miki94 - 19-01-17 21:05 Może jednak ktoś coś ? |