![]() |
|
Jak przekolorować grafikę? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Tutoriale (/Forum-Tutoriale) +--- Wątek: Jak przekolorować grafikę? (/Thread-Jak-przekolorowa%C4%87-grafik%C4%99) Strony: 1 2 |
RE: Jak przekolorować grafikę? - maksmmilian - 30-06-13 18:22 GmenGul, weź usuń ten "tutorial", bo krzywdzisz nim tylko ludzi. RE: Jak przekolorować grafikę? - Pan Cube - 30-06-13 18:23 A czemu to krzywdzę ludzi? RE: Jak przekolorować grafikę? - maksmmilian - 30-06-13 18:37 Bo jak nauczysz kogoś smarować na odwal to będzie jakieś gówno do "materiałów" wrzucał. Przykładowo: "NO CZEŚĆ ZROBILEM REKOLOR CHAZA Z RPG MAKERA IKSPE I ON MA NIEBIESKIE WLOSY XDDDD" Jak już robisz tuta to nie rób go na szybko -,- RE: Jak przekolorować grafikę? - Pan Cube - 30-06-13 18:49 Jak coś, to każdy punkt robiłem tak na 2 minuty, bo się główkowałem jak to sformułować. I nie wiem czy to było na szybko... więc tak napisałem. RE: Jak przekolorować grafikę? - Ayene - 30-06-13 19:29 Wystarczy offtopu. Zamykam do czasu oczyszczenia tematu. |