[XP] Secret - Wersja do druku
Ultima Forum
[XP] Secret - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema)
+--- Wątek: [XP] Secret (/Thread-XP-Secret)

Strony: 1 2

RE: Secret - tracersgta - 01-07-13 08:02

Nie pisz takich rzeczy codziennie. Możesz np. co tydzień informować jak idą prace nad grą, bo jak będziesz informować o każdej mapie to będę znał je wszystkie :P

Btw.
Nexgun3 napisał(a):kto napiszę ładną nazwę dla dostanie zdarzenie z nim

Kto napisze ładną nazwę dla (czego?) ten dostanie własną postać w grze.

To nie miało tak mniej więcej brzmieć? Bo zdanie kompletnie nie po polsku >.<

RE: Secret - Sett - 01-07-13 10:14

Kto wymyśli ładną nazwę dla QuestLog'a ten dostanie własną postać w grze. Czyli imię, zdarzenie z Nią itp wymyśla ta osoba która napiszę najlepszą jak dla mnie nazwę loga :)

Zdarzenie musi być małe :)

RE: Secret - TheKetrab - 03-07-13 11:05

Cóż nie będę się rozpisywał, powiem tylko, że ucieszyłbym się gdyby ten projekt pojawił się kiedyś w Pełnych wersjach :P

RE: Secret - Sett - 04-07-13 02:36

Cóż demo wyjdzie może za 2 tygodnie jeśli będę dużo pracował. Może też być tak że przedłuży się o wiele jeśli coś nie będzie pasować lub będą występować błędy.

Jak na dzień dzisiejszy wszystko jest tak na sucho robione, ale zaczynam poprawiać to i owo gdyż ma wyjdź w końcu jakieś demo, a fabuła tego dema powinna być odebrana dobrze a nie jak kotlet z ogórkową.

Co do samych informacji o grze to niedługo będzie poprawiana fabuła i wiele innych zmian : )

RE: Secret - ModziarzPL - 05-07-13 18:03

Nexgun3 te zadanie z logiem aktualne?
Jeśli tak to sądze że mogło by się to nazywać Dziennikiem Zadań

RE: Secret - Sett - 05-07-13 19:03

Wyszło i demko. Link w 1 poście :)

RE: Secret - olopies - 27-07-13 03:29

cieniutko, spodziewałem się więcej

RE: Secret - PaayJer - 11-08-13 10:05

Poprzysiągłem sobie, że z 4shared nie pobieram. Wypowiem się na temat fabuły: OK
Coś więcej: Może być
Tak na prawdę po opisie trudno cokolwiek powiedzieć. Chętnie bym pobrał, ale przysięga to przysięga :) A i jeszcze: gate z ang. brama. Jego ojciec nazywa się Brama? Jego żona do niego mówiła po kłótni: Sam się zamknij!, a on powiedział, że nie jest automatyczny? :D No chyba, że chodzi o Portal. To zmienia postać rzeczy i jest... bardziej bez sensu (zapomniałem, czy to się pisze razem czy oddzielnie :/ ).
Pozdrawiam :przytul:

RE: Secret - Bog Bogow - 11-08-13 11:19

Yeah, w końcu możemy luzem pogadać Sett :)
Ja z kolei powiem że chętnie zagram, to jego pierwsza gra i nie ma co hejtować za specjalnie, jednak dobra krytyka też nie bd zła, pamiętaj tylko Sett że to ma być twoja gra a nie połowy forum :)
I szczerze o sto razy wolę zagrać w to, mimo że makera nie trawię niż w to (XD):
Brendvren: Czaszka
[Obrazek: xklnFyU.jpg]
[Obrazek: v3tru4z.jpg]

RE: Secret - Sett - 19-08-13 02:17

Tak więc gra SECRET zostaje u mnie zapamiętana jako moja pierwsza gra. Albowiem wróciłem do wakacji i do tej gry już po prostu nie miałem sił. Przepraszam wszystkich którzy oczekiwali na coś wielkiego, lub przynajmniej ukończenie tej gry taka jak miała być.*

W grze została zmieniona fabuła*

FABUŁA:
Dawno temu zostaliśmy porzuceni przez swojego ojca gdzieś w lesie. Gdy dorosłeś postanowiłeś go zabić, a dowiedziałeś się że jesteś adoptowany przez ludzi wokół w wiosce. Teraz rozpoczynasz przygodę by go zabić.

Rozgrywka trwa z 2 minuty.

screeny na początku postu :)

Specialnie dla PaayJer wrzucam link na Zippyshare :)

DOWNLOAD