![]() |
|
[VX] Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete (/Thread-VX-Zwicze-Opowie%C5%9Bci-cz-1-Powr%C3%B3t-Kr%C3%B3la-Wersja-Complete) Strony: 1 2 |
RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Lartarin - 03-07-13 16:26 Gra tocząca się w oryginalnym świecie Zwiczy jest bardzo porządnym i wcale nie krótkim projektem. Gratuluję pomysłu na grafiki postaci ^^ Muszę przyznać, że i jak w drugą część, tak w tą gra się bardzo przyjemnie. Polecam RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - DeEm69 - 10-07-13 07:09 Zabawne i kolorowe. Na prawdę super robota. RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Helseth - 11-07-13 22:41 Dawno mnie żadna gra na rm'a tak nie wciągnęła :) Z zaciekawieniem wbijałem kolejne lvle oczekując coraz to potężniejszych przedmiotów i umiejętności. Dzisiaj spędziłem parę godzin ''trenując'' zwijaczy ;p i gdy już myślałem, że jestem koksem to szybko spadałem na ziemie ( np spotkanie z wodnym potworem ;p ) Wszystko ładnie pięknie ale niestety bug uniemożliwił mi dalszą grę... Po zdobyciu statku powietrznego zachciało mi się zwiedzać mapę no i odkryłem "ponurą wieżę" z której niestety nie mogę wyjść, prawdopodobnie zastawiłem sobie wyjście statkiem ^^ na domiar złego zapisywałem grę na tym samym slocie zawsze Q.Q
RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Zwiodimus - 12-07-13 08:58 >Helseth Cieszę się że gra się podoba, wnioskuję po tym, że tak daleko doszedłeś. xD ( Jak do tej pory, wiem tylko o dwóch osobach którym udało się przejść grę. ) Co do ponurej wieży to rzeczywiście bug, powinienem był zmazać jeszcze jedną górkę na mapie, co umożliwiłoby graczowi dojść z powrotem do statku. Dzięki za odkrycie. Rozwiązanie dla Ciebie, Helseth a także dla osób które natrafiły na to przykre zdarzenie, wersja z poprawioną ponurą wieżą: Wersja zwyczajna -124mb-LINK Wersja bez BGM -12mb- ( Należy wkleić BGM z poprzedniej wersji ) LINK RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Helseth - 12-07-13 14:09 Dzięki wszystko fajnie śmiga i mogę grać sobie dalej :-) Mam jeszcze parę pytań : -gram już ponad 5 godzin i tylko odkryłem 34/95 przeciwników czy wszyscy są dostępni w grze ? bo chyba byłem już w większości lokacji ;p -mam 40 lvl główną postacią ale nadal nie mogę pokonać bossa areny, bossa w ponurej wieży oraz bossa w świątyni boksomi - jakieś porady? :) RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Pan Cube - 12-07-13 14:10 Zwiodimus napisał(a):Wersja zwyczajna -124mb-LINKA czy te BGM to nie jest RTP? RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - noruj - 12-07-13 14:12 Stary, mi ostatni boss jednym hitem rowalił 3/4 drużny, a miałem 99 lvl :D RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Helseth - 12-07-13 14:14 gdzie taki lvl wyexpić :D mi już ciężko po 40 leci :P przydała by się jakaś solucja ^^ RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Zwiodimus - 12-07-13 15:24 GmenGul- Nie, to są mp3 z gry. Zwicze nie wykorzystują żadnej muzyki z RTP. Helseth: Niektórzy przeciwnicy są "rzadcy" ale nie masz co szukać aż 95, ponieważ żadnego bonusu za to w grze się nie dostaje. xD Najlepiej Expić w zamku Lorda Kulosa, tam przeciwnicy dają największą ilość Expa w grze. Co do bossów których nie potrafisz przejść, musisz pokombinować, może mają jakieś słabości? Lub po prostu musisz dalej się "pakować". Noruj: Kiedy podesłałem Ci wtedy sejv z 99lvl, zapomniałem iż to tylko "lvl". A żeby pokonać ostatniego bossa, potrzeba czegoś więcej. Na przykład zwiększać statystyki proszkami. :P RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - Zodiac - 12-07-13 21:32 Hmmm, z tego co pamiętam to przeszedłem grę(100% Co do gry to zdecydowanie godna polecenia. Niewiele z polskich produkcji wciągło mnie tak jak ta gierka oraz jej następczyni Cóż, w sumie to grałem w nią dość dawno i z chęcią zagram w odświeżoną wersję. Zasysam ! |