![]() |
|
[XP] Wrota Arkany - trylogia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [XP] Wrota Arkany - trylogia (/Thread-XP-Wrota-Arkany-trylogia) Strony: 1 2 |
RE: Wrota Arkany - trylogia - Kexan - 26-08-13 00:53 Jako, że to moje klimaty, postanowiłem zagrać. Wszystko fajnie, ale wkurzają mocno dziwne blokowania klatek. Ogólnie oceniam 8/10. Nie mam sił ogólnie oceniać na razie. RE: Wrota Arkany - trylogia - pepczakk - 26-08-13 02:15 Mimo że przeszedłem wszystkie części, to przejdę jeszcze raz, bo sam pracuję nad ambitniejszym projektem, może najdzie mnie jakaś inspiracja :D RE: Wrota Arkany - trylogia - Leoś - 05-09-13 19:15 Robię nowe podejście do drugiej części. Zawsze znajdowałem miliony powodów, by zagrać w coś innego, ale tym razem się zawziąłem. Cały weekend i przyszły tydzień postanowiłem poświęcić na jej przejście. Życzcie mi powodzenia :P RE: Wrota Arkany - trylogia - NatsuDragneel - 16-12-13 19:45 Grałem w jedynkę i dwójkę, dość dawno temu (stare konto) - dość wymagające, ale ciekawe gry. Mam dla Ciebie propozycję - trochę by to zapewne zajęło, ale co powiedziałbyś na sklejenie całej trylogii w 1 grę, dodanie jakiś misji pobocznych dla tej "złotej edycji" i inne takie bzdety? Nie zajmie to tyle co nowy projekt, a z pewnością wiele osób, co nawet grało już w poprzednie części będzie chciało przejść wszystkie pod rząd. Należałoby też oczywiście zwiększyć statystyki potworów z kolejnych części i dodać nowe umiejętności :P Liczę na rozważenie mojego pomysłu. RE: Wrota Arkany - trylogia - Multi0 - 16-12-13 20:26 Sensu nie ma łączenie... dobrze jest jak jest... RE: Wrota Arkany - trylogia - Soul - 24-12-13 13:12 Trzeba by edytować i to w dużej mierze dwie kolejne części. Po podmieniać skille, bronie, przedmioty, statystyki bohaterów, questy. To lepiej, żeby ravenoe zrobił Krew Zdrajcy, a nie remake Wrót Arkany. |