![]() |
|
Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady (/Thread-Podanie-o-zmian%C4%99-nicku-%C5%9Bci%C5%9Blejsze-zasady) Strony: 1 2 |
RE: Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady - Sett - 15-07-13 02:27 Kłudnie są o nic... Jeśli chcecie jakiś zmian to niech ta zmiana będzie coś wnosiła do ultimy co się przyda. W podaniu o zmianę nicku jest ładnie napisane Cytat:Krótkie uzasadnienie: Taka mała formułka a jest ona stworzona aby uzasadnić swoją zmianę nicku, przykładowo: (16-05-13 11:15)Rahim napisał(a): Aktualny nick: Rahim Dzieło szatana ?... To jak byś zrobił(a) kotlet i go wyrzucił(a) bo jest dziełem szatana... zanim zrobisz kotlet upewniasz się że wszystko jest w porządku do zrobienia go a później na patelnie. Tak jest z nickiem, stworzysz jakiś i się zastanawiasz czy Ci się podoba... a nie ludziom -.- Ja sam miałem przedtem nick nexgun3, zrobiłem go na szybko bez przemyślenia, ok, wtopa nie spodobał mi się, w duszy coś nie ten tego, nie mogę się tak nazywać... ok, chwile myślenia... ok, zrobię sobie nowy nick Sett, szczere uzasadnienie bez szatanów itp. (12-05-13 11:16)Matthew napisał(a): Aktualny nick: Nikolas Jest szczere uzasadnienie, jest... dobre uzasadnienie... ok przyjmują. Kotlet zrobiony dobrze Więc nie piszcie że to jest "bo tak", bo tak to administracja się musi użerać z ludźmi którzy regulaminu nie znają. Macie ciekawy pomysł, widzicie potrzebę zmiany bo po namyśle stwierdzacie "tak to nie jest w porządku" jeszcze się zastanawiacie czy ta zmiana rzeczywiście jest potrzebna... piszecie na forum, ludzie się wypowiadają, pomysł jest ciekawy lub zmiana jaką chcesz wprowadzić jest naprawdę potrzebna i administracji aż chce się na to patrzyć. RE: Podanie o zmianę nicku - ściślejsze zasady - Ayene - 15-07-13 10:22 Pomysł Rave'a jest znakomity. Od kilku miesięcy wzbraniam się przed całkowitym skodyfikowaniem życia na forum. Optuję zatem za wprowadzeniem takich decyzji i uzasadnień. W przypadku decyzji pozytywnej: Na podstawie pkt. 11 Regulaminu Forum, wobec spełnienia warunków formalnych, przewidzianych obowiązującymi przepisami prawa i zasadami zmiany loginu użytkownika, decyzją Globalnego Moderatora / Administratora został zmieniony login użytkownika ... na login .... Decyzja uwzględnia w całości złożony wniosek, w związku z czym odstąpiono od jej uzasadnienia. W przypadku decyzji negatywnej: Na podstawie pkt. 11 Regulaminu Forum, Globalny Moderator / Administrator postanowił odmówić zmiany loginu użytkownika. Wobec niedopełnienia warunków formalnych, przewidzianych obowiązującymi przepisami prawa i zasadami zmiany loginu użytkownika, o których użytkownik był poinformowany, w szczególności wobec nieuzasadnienia lub nienależytego uzasadnienia wniosku, uznano, że użytkownik nie spełnia przesłanek do zmiany jego loginu. Mając powyższe na uwadze, rozstrzygnięto jak na wstępie. No i oczywiście pouczenie: Od decyzji Globalnego Moderatora przysługuje prawo złożenia do Administratora odwołania w terminie 14 dni od daty jej doręczenia*. Podstawą odwołania może być jedynie wskazanie naruszenia warunków i trybu zmiany loginu użytkownika. Decyzja Administratora jest ostateczna. Pamiętaj jeszcze o drodze sądowo-administracyjnej. Skargę na decyzję możesz złożyć do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego * informacja będzie wysyłana drogą wiadomości prywatnej. |