![]() |
|
[VX] The Dark City - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] The Dark City (/Thread-VX-The-Dark-City) |
RE: The Dark City - Diablo - 03-05-13 22:15 Fabula: opis moze nie jakis porywajacy ale mysle ze bd dobrze 5/6 Klimat: jakby jeszcze tintem sie pobawic, niezle by to wygladalo 5/6 Malo o bohaterze napisales :( Malo skryptow :( Mapping: z deka pustawy, ale dobry 5/6 wychodzi 5/6 ale ocene zmienie gdy bd demo. uwazam ze warto czekac na ta gre. PS. bd tu zabijanie zombie? RE: The Dark City - Ayene - 03-05-13 22:17 Jaka to część RM-a? Nie ma taga... RE: The Dark City - Diablo - 03-05-13 22:27 podejrzewam VX'a ;-) zwyklego RE: The Dark City - krakoman - 04-05-13 09:57 Ayene napisał(a):Jaka to część RM-a? Nie ma taga...To zwykły VX. Zapomniałem o tagu. Diablo napisał(a):PS. bd tu zabijanie zombie?Głównie uciekanie,skradanie itd. Ale czasem zakradanie się za zombiaka i go zabijanie także się pojawi. RE: The Dark City - Pan Cube - 19-06-13 07:26 @krakoman Skąd masz skrypt na dynamiczne oświetlenie? Bo ja go szukam i nic nie znalazłem. Nawet wujek Google nie pomógł Edit: Znalazłem! żeby inni nie musieli szukać A tu inne skrypty tego samego twórcy Niemiecka strona :3 Polecam tłumacza :P RE: The Dark City - krakoman - 22-06-13 10:55 Proszę się nie martwić o grę. Cały czas trwają prace (z przerwami XD) Pracuję nad poziomem w którym przejedziemy się samochodem :) RE: The Dark City - tracersgta - 22-06-13 15:22 No, no, ładnie to wygląda. Zobaczymy jak będzie się grało. Możesz jedynie zmienić trochę dynamiczne oświetlenie bo niekiedy wygląda to jakby wszędzie było całkowicie ciemno. No chyba, że tak ma być :3 RE: The Dark City - krakoman - 22-06-13 19:26 tracersgta napisał(a):Możesz jedynie zmienić trochę dynamiczne oświetlenie bo niekiedy wygląda to jakby wszędzie było całkowicie ciemno. No chyba, że tak ma być :3Można to odbierać jako pole widzenia lub całkowitą ciemność :) RE: The Dark City - krakoman - 24-06-13 20:15 Sieeeemanko! Dzisiaj wychodzi DEMKO (v.1.0) tego dzieła XD. To tylko demko. Tutaj jest pokazane co będziemy robić w pełnej wersji :) Taki jakby tutorial (tutaj bohaterowie znajdują sami sklepik, w pełnej wersji my będziemy szukać sklepów, będzie otwarty świat, skradanie itd.). W poziomie z samochodem (wsiadamy do niego od strony drzwi :D) mamy kilka błędów z kolizją ale to wina chara. Demko zajmuję kilka minut (dla mnie kilka sekund XD) ale to tylko taka prezentacja. TESTERZY: kanumerki krakoman I to na co wszyscy czekali: DOWNLOAD!!! Bez RTP: http://www.mediafire.com/download/8qeqtfg1di6dnqk/The_Dark_City_DEMO.rar (jak ktoś chce z RTP to pisać :P ) RE: The Dark City - tracersgta - 24-06-13 20:18 Lookniemy później i ocenimy :3 |