![]() |
|
[XP] Propozycja - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: [XP] Propozycja (/Thread-XP-Propozycja) Strony: 1 2 |
RE: Propozycja - olopies - 25-07-13 13:47 ja specjalizuje się w budowie terenu oraz w niektórych trudnych zdarzeniach, jestem do dyspozycji Jak ktoś chętny to pisać na priw Tutaj daje gotowe Niebo(sala) z archaniołem, może się nada: Plik Skan (1 błąd) Oczywiście jak ktoś chce, niech poprawia RE: Propozycja - Mateix - 28-07-13 13:49 Dla ciekawskich powiem coś na temat tego projektu: Grę robimy w RPG Makerze VX, Został użyty HUD podobny do tego z gothica, Można wybrać drogę dobrą lub złą (niebo, piekło), Gra opiera się na wykonywaniu "misji" przez, które dążymy do wygrania wojny (dobro vs zło), Używamy ABS'a (czyli walka w czasie rzeczywistym) #Edit: Trochę się pogubiliśmy w tych "misjach" i narazie straciliśmy zapał do pracy nad tym projektem - niewiadomo kiedy będzie demo/zapowiedź... @up Jak możesz pomóc w budowie map to napisz do gimba RE: Propozycja - CzeslawSchab - 13-05-16 18:47 Ja jestem chętny. nie mam gg ale mam skypa Skype: Czeslaw$chAb E-mail:czesio436@gmail.com Pozdro :D EDIT: Znam się na zdarzeniówkach, umiem znajdywać błedy w skryptach, potzrebuje tylko kogoś od grafiki i od fabuły RE: Propozycja - Adrapnikram - 14-05-16 00:34 To forum umarło, nie mówiąc o tym temacie i tym projekcie xD A co chciałbyś porobić konkretnie i jakie masz doświadczenie? |