![]() |
|
Ankieta - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Ankieta (/Thread-Ankieta) |
RE: Ankieta - Ayene - 29-07-13 20:20 Wrzucam zatem plik txt. Odpowiedzi można przesłać na zasadzie, Ad 1: a, Ad 2: b, itd. http://forum.ultimateam.pl/files/Ankieta.txt RE: Ankieta - Rave - 30-07-13 01:36 (29-07-13 20:15)Ayene napisał(a): Przypominam o ankiecie. Jej wypełnienie zajmie Wam 2 minuty, a będzie bardzo pomocne. Pozdrawiam. A ściągnięcie na tym dial-upie na którym muszę teraz siedzieć bo remont sieci zajmie 2 godziny. Formularze google natomiast ładują się w kilka, max 10 minut. RE: Ankieta - tracersgta - 30-07-13 10:05 Mnie tylko zastanawia po co tyle wersji plików, skoro plik *.doc otworzy stary i nowy Word a także Open Office :P RE: Ankieta - Crashykk - 30-07-13 12:39 Ja kłopot miałem jedynie w tym, że nie wiedziałem jak zaznaczyć kwadracik, dlatego przy poprawnej odpowiedzi skasowałem je i wpisałem w ich miejscu "X" :D RE: Ankieta - tracersgta - 30-07-13 13:46 Jaki kwadracik? Ja nie miałem żadnego kwadracika o.O Swoją drogą... bardzo ciekawe urozmaicenie i danie szansy użytkownikom na wprowadzenie zmian na forum. Gratulacje, Ayene :) RE: Ankieta - Crashykk - 30-07-13 15:10 Tracer, ten kwadracik:
RE: Ankieta - tracersgta - 30-07-13 16:07 Yyyy... Ja ich nie miałem (v. OpenOffice). Ja pogrubiłem tekst. //wygaśnie RE: Ankieta - Ayene - 31-07-13 20:59 Ostatnie godziny do oddanie ankiety RE: Ankieta - Ayene - 29-08-13 22:36 Czas na podsumowanie wyników ankiety. Dziękuję wszystkim "respondentom" za przesłanie swoich opinii. Mam nadzieję, że zarówno otworzą one oczy administracji i moderacji, jak i ogólnie wpłyną na poprawę "wizerunku" forum W ankiecie udział wzięło 20 użytkowników. Średnia wieku ankietowanych wynosi 19 lat (trzy osoby odmówiły jego podania). Stosunek ankietowanych kobiet do mężczyzn wynosi 1 : 4. Pięć pierwszych nienumerowanych pytań stanowi metryczkę. Ankieta składa się z siedmiu pytań – pięciu półotwartych, jednego zamkniętego i jednego otwartego. W dwóch pytaniach przewidziano możliwość udzielenia wielu odpowiedzi. W poniższej analizie wyników ankiet pominięto opis wykresów. W przypadku pytań otwartych pod rysunkiem wymieniono (w skrócie) wszystkie udzielone odpowiedzi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z pomysłem organizacji częstszych konkursów wyszło łącznie 6 osób. Odpowiedzi na ostatnie pytanie (Uwagi ogólne dotyczące forum): zmiana stylu forum na jaśniejszy, zamiana domen ultimateam.pl i forum.ultimateam.pl, ukryty przyklejony temat dla VIP-ów na gry konkursowe (po to by nie zaśmiecały forum), organizacja konkursu na mapę. Dziękuję za uwagę RE: Ankieta - tracersgta - 30-08-13 10:18 Ayene napisał(a):Z pomysłem organizacji częstszych konkursów wyszło łącznie 6 osób.Więc coś w tym musi być Bardzo ładnie zestawione statystyki, teraz pewnie zmieniłbym jedną czy dwie odpowiedzi, bo sytuacja na forum się lekko zmieniła. Tak czy inaczej... zaskoczenia z wyników raczej nie ma ^_^ |