Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Wersja do druku
Ultima Forum
Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima)
+--- Dział: Forum (/Forum-Forum)
+--- Wątek: Nagrody za pomocne posty - Propozycja (/Thread-Nagrody-za-pomocne-posty-Propozycja)

Strony: 1 2

RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Amelanduil - 09-08-13 01:55

(08-08-13 21:00)tracersgta napisał(a):  A niby kiedy Ayene oznajmiła, że tego nie będzie? ^_^
...
*ta część wiadomości została ocenzurowana ze względu na zawarty w niej
Clusterfuck Bomb. Przepraszamy za niedogodności*

(08-08-13 16:39)Rave napisał(a):  Było na starej Ultimie, Ayene powiedziała że nie będzie tutaj
(08-08-13 16:39)Rave napisał(a):  Było na starej Ultimie, Ayene powiedziała że nie będzie tutaj

Rave'a się pytaj nie mnie, ty-
*ta część wiadomości została ocenzurowana ze względu na zawarty w niej
Clusterfuck Bomb. Przepraszamy za niedogodności*

RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - tracersgta - 09-08-13 09:05

Hohoho! Ja mam inne dane. Mi jakoś nie oznajmiła wprost, że tego nie będzie ^_^ A póki co Rave to napisał, a nie Ayene :) Screen:
[Obrazek: UWrfUQD.png]

RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Amelanduil - 09-08-13 11:39

(08-08-13 18:32)tracersgta napisał(a):  Pisałem o tym do niej pierdyliard razy i spamowałem gdzie się dało.
A co mnie ten twój screen obchodzi? Wcale by mnie nie zdziwliło jakby odpisała tak dla świętego spokoju -.-

RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - tracersgta - 09-08-13 12:28

Sugerujesz, że mnie okłamała? o.O

RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Yoroiookami - 09-08-13 12:42

"Przemyślę..." zwykle oznacza, że pomysł bierze się pod uwagę, a nie że na pewno się pojawi. Nawet jeśli, twierdzisz że niby podała ci dokładną datę i teraz cię rozczarowała? :co: Mnie naprawdę drażni coś takiego. Niecierpliwość zmieszana z głupotą.