![]() |
|
Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Nagrody za pomocne posty - Propozycja (/Thread-Nagrody-za-pomocne-posty-Propozycja) Strony: 1 2 |
RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Amelanduil - 09-08-13 01:55 (08-08-13 21:00)tracersgta napisał(a): A niby kiedy Ayene oznajmiła, że tego nie będzie? ^_^... *ta część wiadomości została ocenzurowana ze względu na zawarty w niej Clusterfuck Bomb. Przepraszamy za niedogodności* (08-08-13 16:39)Rave napisał(a): Było na starej Ultimie, Ayene powiedziała że nie będzie tutaj (08-08-13 16:39)Rave napisał(a): Było na starej Ultimie, Ayene powiedziała że nie będzie tutaj (08-08-13 16:39)Rave napisał(a): Było na starej Ultimie, Ayene powiedziała że nie będzie tutajRave'a się pytaj nie mnie, ty- *ta część wiadomości została ocenzurowana ze względu na zawarty w niej Clusterfuck Bomb. Przepraszamy za niedogodności* RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - tracersgta - 09-08-13 09:05 Hohoho! Ja mam inne dane. Mi jakoś nie oznajmiła wprost, że tego nie będzie ^_^ A póki co Rave to napisał, a nie Ayene :) Screen:
RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Amelanduil - 09-08-13 11:39 (08-08-13 18:32)tracersgta napisał(a): Pisałem o tym do niej pierdyliard razy i spamowałem gdzie się dało.A co mnie ten twój screen obchodzi? Wcale by mnie nie zdziwliło jakby odpisała tak dla świętego spokoju -.- RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - tracersgta - 09-08-13 12:28 Sugerujesz, że mnie okłamała? o.O RE: Nagrody za pomocne posty - Propozycja - Yoroiookami - 09-08-13 12:42 "Przemyślę..." zwykle oznacza, że pomysł bierze się pod uwagę, a nie że na pewno się pojawi. Nawet jeśli, twierdzisz że niby podała ci dokładną datę i teraz cię rozczarowała? |