![]() |
|
Błędy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Błędy (/Thread-B%C5%82%C4%99dy) |
RE: Błędy - Lord of Fire - 18-06-13 05:23 Błedy na forum? Pierwszym błędem było przejście z silnika phpBB2 by Przemo na phpBB. Pomyślcie proszę o wymianie serwera, ten jest masakrycznie wolny. W chwili obecnej, na załadowanie strony czekam nawet minutę czasu. Dalej, to już tylko prośba i propozycja o zmianę tego czarnego (czyt. oczoje*nego) koloru. Macie taki ładny obraz w tle. Dodajcie coś również żywego na środek ekranu. Przecież to są dwa różne światy. Miły i ciepły oraz ciemny i ponury. resztę napiszę innym razem, niestety spieszę się do pracy... Miłego dnia... RE: Błędy - Laura - 18-06-13 07:12 Ładuje ci się minute? chłopie jaki ty masz internet? a może to wina wirusów? mi wszystko śmiga płynnie i nie mam na co narzekać a co do czarnego tła też mi pasuje dobrze czyta się posty jeśli mieli by zmieniać to prosiłabym o to by móc wybrać sobie skórkę. RE: Błędy - Ayene - 18-06-13 07:22 Możecie wybrać skórkę... na default w 'Edytuj opcje' w 'Panelu Użytkownika'. RE: Błędy - Rave - 24-06-13 18:18 Czat w defaultowej skórce: Przyciski pokazują ikonkę "popsutego obrazka", tak jakby wskazywały na nieistniejący plik. RE: Błędy - spartanPAGE - 25-06-13 14:36 Linux, xubuntu 12.04, firefox, rozjechany chat
RE: Błędy - Yoroiookami - 01-07-13 20:18 Nie wiem czy ktoś to zgłaszał, ale jeśli piszesz wiadomość w wątku i ktoś w tym czasie odpisze - wyświetla ci wiadomość "Ktoś odpisał w tym temacie", czy jakoś tak, po czym cała twoja praca idzie na marne. RE: Błędy - tracersgta - 01-07-13 20:51 @ Yoro Mi się nie kasuje wiadomość. Mam Chrome jak coś... RE: Błędy - Ayene - 01-07-13 20:57 Dziwne... mi wiadomość nie znika. Owszem pojawia się post osoby, która odpisała, ale ja nadal mogę wysłać swoją wiadomość. Ale przyjrzę się temu. // tak właśnie teraz było z wiadomością Tracera. RE: Błędy - Mateix - 29-07-13 14:00 Dwa błędy: Spoiler: (Otwórz) RE: Błędy - tracersgta - 05-08-13 17:56 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale nie mogę pisać nic na SB bo po wysłaniu wiadomości SB robi się czarny. |