![]() |
|
Podanie o zmianę nicku - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Podanie o zmianę nicku (/Thread-Podanie-o-zmian%C4%99-nicku) |
RE: Podanie o zmianę nicku - Pan Cube - 17-10-13 15:52 Aktualny nick: GmenGul Przyszły nick: Pan Cube Krótkie uzasadnienie: Ludzie mnie teraz na innych stronach nazywają Pan Cube. Zgoda. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - PaC - 26-11-13 18:00 Aktualny nick: PaC Przyszły nick: PAKTHEKILLAKLOWN Krótkie uzasadnienie: 1. PaC już nie używam od dłuższego czasu. 2. Nie lubie litery C, zastąpiłem ją literą K (tak jakoś wyszło) 3. Killa Klown ponieważ jestem Juggalo. (taka tam mała rodzinka fanów psychopatycznych klaunów, czyli artystów ze stajni Psychopathic Records) Podanie odrzucone! RE: Podanie o zmianę nicku - Gorn5 - 14-01-14 22:21 Aktualny nick: GamesBytes Przyszły nick: Gorn5 Krótkie uzasadnienie: Jest kilka powodów dlaczego chcę zmienić nick: -zamiast podawać się za siebie podałem nick dawnego zespołu GamesBytes... -Na forach jestem Gorn5 a nie GamesBytes (wszędzie będzie zmienione na Gorn5!) -Nie chcę sobie przypominać mojego zespołu... Tragedia... Bardzo bym prosił o zmianę... Podanie odrzucone! RE: Podanie o zmianę nicku - pepczakk - 15-01-14 13:05 Stary nick: Pepczak Nowy nick: pepczak Po prostu chcę żeby nie było pisane dużą tylko małą literą :) W każdej grze i na każdym forum jestem pepczak, a ta duża literka mnie trochę irytuje Proszę o rozważenie prośby Okej! RE: Podanie o zmianę nicku - Yotta - 15-01-14 19:00 Aktualny nick: Yotta Przyszły nick: Zuy Czuowieg Powód: Yotta mi nie pasuje, skleciłem to na szybko. Podanie odrzucone! RE: Podanie o zmianę nicku - maksmmilian - 09-02-14 18:04 Aktualny nick: xGamerPLz Przyszły nick: maksmmilian Krótkie uzasadnienie: Teraz tak podpisuję swoją twórczość, czy to RPG Maker czy Muzyka (Rap :) ) Okej! RE: Podanie o zmianę nicku - Athanor - 11-02-14 10:14 Aktualny nick: MarcineQ Przyszły nick: Athanor Krótkie uzasadnienie: Chcę uwolnić się od starego nicku które nie jest zbyt oryginalne (Marcin z końcówką "eQ")... A Athanor (czyt. Atanor) jest oryginalne i moje własne Plosę o pozytywne rozpatrzenie. Okej! RE: Podanie o zmianę nicku - Adrapnikram - 24-02-14 17:36 Aktualny nick: Adrapnikram Przyszły nick: Marion Krótkie uzasadnienie: -Marion jest krótkie i łatwo zapamiętać -Wołają tak do mnie na osiedlu i się przyzwyczaiłem, a gdy ktoś pisze 'Adrapnikram' nie od razu kumam że chodzi o mnie -Na innych forach mam Marion -Jestem fanem gry Super Mario Bros -Gdy się loguje w kółko pisze Marion frustracja we mnie wzbiera Podanie odrzucone! RE: Podanie o zmianę nicku - Negatin - 24-02-14 19:04 Aktualny nick: Negatin Przyszły nick: TheNeverP0L Krótkie uzasadnienie: -Założyłem kanał na YouTube gdzie będę prezentował gry z RPG Maker'a, oraz będe tworzył poradniki. Tam nazywam się TheNeverP0L. -Negatni dziwnie brzmi a TheNeverP0L o wiele lepiej -Nazywam się tak w grach i na innych forach -Negatin kojarzy mi się z rzeczami negatywnymi :( Podanie odrzucone! RE: Podanie o zmianę nicku - Solidius - 24-02-14 20:20 Aktualny nick: TheSolidius Przyszły nick: Solidius Krótkie uzasadnienie: Otóż "The" dodaje do mojego nicku tylko kiedy Solidius jest już zajęte, a w przypadku tego forum miałem pewne "problemy" (sprawa wyjaśniana z panią Lartarin) z weryfikacją konta i założyłem drugie konto właśnie z tym przedrostkiem (którego używać nie lubię). Otóż sprawdzałem i konto Solidius jest już usunięte więc bardzo bym prosił o zmianę nicku na wyżej wymieniony albo jest to mój nick "macierzysty" (w tej chwili jakoś nie mogę sobie skojarzyć tego z jakimś innym słowem). Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania oraz przepraszam, że napisałem to trochę chaotycznie. Okej! |