[XP] Krew Zdrajcy - Wersja do druku
Ultima Forum
[XP] Krew Zdrajcy - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier)
+--- Wątek: [XP] Krew Zdrajcy (/Thread-XP-Krew-Zdrajcy)

Strony: 1 2 3 4

RE: Krew Zdrajcy - Multi0 - 20-10-13 20:10

Basta, Viuu daj sobie spokój, jako mod nie powinieneś siać spamu (przy czym do reszty kompromitując Diablo), to jest temat gry a nie tego że Diablo ostatnio pozjadał wszystkie rozumy tego świata i ma się za nie wiadomo kogo. Zaczynam powątpiewać w jego pokorę xd
Mniejsza, zajmijcie się swoimi sprawami i rozejdźcie się, wasza dyskusja do niczego nie prowadzi, przy kolejnej okazji będzie dalej to samo...

RE: Krew Zdrajcy - Ayene - 06-11-13 22:49

Jestem zaszczycona, widząc tyle swoich skryptów w nowym projekcie scenowego wyjadacza :roll:
Coś mi świta, że kiedyś pisałeś, że nie będziesz robił już żadnego "tasiemca". Czyżbyś wracał na stare śmieci?

Już zdążyłam przywyknąć do Twojego stylu grafik - ciężkie, szare tablice z kulfoniastymi napisami. No ale i tak widać postęp razz
Jeśli byś potrzebował pomocy w przypadku konfliktów RGSS (których nie życzę), służę pomocą razz Choć pewnie na brak skrypterów nie narzekasz wink
Daj znać, jak idzie praca.

RE: Krew Zdrajcy - ravenone - 21-12-13 17:45

Prace nad grą idą pełną parą. Mam już ponad 50% gry.
Dziś zamiast screenów do newsa dołączam trailer.
Miłego oglądania.

http://www.youtube.com/watch?v=EkjTpSu2fM4

RE: Krew Zdrajcy - Multi0 - 21-12-13 17:46

Napisałem na gospodzie co sądzę, czekam usilnie na projekt.
ravenone znów robi smocze wejście =)

RE: Krew Zdrajcy - NatsuDragneel - 21-12-13 18:37

Fabuła dość ciekawa, z grafiką gorzej - strasznie kanciasta i robiona na taki hack'n'slash i pewnie na początku po odpaleniu będzie WOW ale potem zacznie irytować. Zobaczy się, jak wyjdzie.

RE: Krew Zdrajcy - Adrapnikram - 22-02-14 00:30

Mi się tam podoba grafika. Coś świeżego, innego. Populrne i dobre skrypty. Muzyka z tych gier nie może być słaba.
Jedyne co MOŻE mi przeszkadzać w rozgrywce to ABS (nie to że Mr.Mo's, ja wcale ich nie lubię) no ale zobaczymy ocenimy:}
Ogółem zapowiada się na bd, a zapowiedź na bd+ (taka jest moja opinia)

RE: Krew Zdrajcy - ravenone - 10-03-14 23:16

Grę można już przejść od początku do końca. Niestety nie znaczy, to że jest ukończona:)
Czeka mnie jeszcze sporo pracy, m.in.:
- dodanie dwóch klas i drzewek umiejętności do nich
- dokończenie kowalstwa
- dodanie 3-4 wewnętrzych lokacji
- intro/outro
- duuuużo testów.

Chciałbym się uporać w przeciągu miesiąca, a premierę ustalić na weekend majowy.
Zobaczymy jak wyjdzie.
Poniżej parę screenów:
Spoiler: (Otwórz)

RE: Krew Zdrajcy - ravenone - 12-04-14 20:37

Krew Zdrajcy została przelana.
Technicznie nie wszystkie rzeczy udało się zrealizować, dlatego przeczytajcie koniecznie ReadMe.
Intro/outro lepiej oglądać na wyłączonym hudzie, więc wciśnijcie na początku przycisk 'E':)
Gra ma dość spore wymagania sprzętowe, jak na Rmówkę, więc nie na wszystkich kompach będzie chodzić płynnie.
Proszę o przeniesienie do działu z pełnymi wersjami.
http://www.mediafire.com/download/g87yh0oomd1cyk3/Krew+Zdrajcy.rar

RE: Krew Zdrajcy - Adrapnikram - 12-04-14 21:06

Myślałem że się nie doczekam

RE: Krew Zdrajcy - Athanor - 13-04-14 15:38

Nie ściągnę gry, ponieważ mam wirus na dysku systemowym który kranie mi pamięć do 0KB, a przy wypakowywaniu na D, a jakaś tam część się na C kopiuje... Meh.