![]() |
|
[XP] Krew Zdrajcy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [XP] Krew Zdrajcy (/Thread-XP-Krew-Zdrajcy) |
RE: Krew Zdrajcy - Multi0 - 20-10-13 20:10 Basta, Viuu daj sobie spokój, jako mod nie powinieneś siać spamu (przy czym do reszty kompromitując Diablo), to jest temat gry a nie tego że Diablo ostatnio pozjadał wszystkie rozumy tego świata i ma się za nie wiadomo kogo. Zaczynam powątpiewać w jego pokorę xd Mniejsza, zajmijcie się swoimi sprawami i rozejdźcie się, wasza dyskusja do niczego nie prowadzi, przy kolejnej okazji będzie dalej to samo... RE: Krew Zdrajcy - Ayene - 06-11-13 22:49 Jestem zaszczycona, widząc tyle swoich skryptów w nowym projekcie scenowego wyjadacza Coś mi świta, że kiedyś pisałeś, że nie będziesz robił już żadnego "tasiemca". Czyżbyś wracał na stare śmieci? Już zdążyłam przywyknąć do Twojego stylu grafik - ciężkie, szare tablice z kulfoniastymi napisami. No ale i tak widać postęp Jeśli byś potrzebował pomocy w przypadku konfliktów RGSS (których nie życzę), służę pomocą Daj znać, jak idzie praca. RE: Krew Zdrajcy - ravenone - 21-12-13 17:45 Prace nad grą idą pełną parą. Mam już ponad 50% gry. Dziś zamiast screenów do newsa dołączam trailer. Miłego oglądania. http://www.youtube.com/watch?v=EkjTpSu2fM4 RE: Krew Zdrajcy - Multi0 - 21-12-13 17:46 Napisałem na gospodzie co sądzę, czekam usilnie na projekt. ravenone znów robi smocze wejście =) RE: Krew Zdrajcy - NatsuDragneel - 21-12-13 18:37 Fabuła dość ciekawa, z grafiką gorzej - strasznie kanciasta i robiona na taki hack'n'slash i pewnie na początku po odpaleniu będzie WOW ale potem zacznie irytować. Zobaczy się, jak wyjdzie. RE: Krew Zdrajcy - Adrapnikram - 22-02-14 00:30 Mi się tam podoba grafika. Coś świeżego, innego. Populrne i dobre skrypty. Muzyka z tych gier nie może być słaba. Jedyne co MOŻE mi przeszkadzać w rozgrywce to ABS (nie to że Mr.Mo's, ja wcale ich nie lubię) no ale zobaczymy ocenimy:} Ogółem zapowiada się na bd, a zapowiedź na bd+ (taka jest moja opinia) RE: Krew Zdrajcy - ravenone - 10-03-14 23:16 Grę można już przejść od początku do końca. Niestety nie znaczy, to że jest ukończona:) Czeka mnie jeszcze sporo pracy, m.in.: - dodanie dwóch klas i drzewek umiejętności do nich - dokończenie kowalstwa - dodanie 3-4 wewnętrzych lokacji - intro/outro - duuuużo testów. Chciałbym się uporać w przeciągu miesiąca, a premierę ustalić na weekend majowy. Zobaczymy jak wyjdzie. Poniżej parę screenów: Spoiler: (Otwórz) RE: Krew Zdrajcy - ravenone - 12-04-14 20:37 Krew Zdrajcy została przelana. Technicznie nie wszystkie rzeczy udało się zrealizować, dlatego przeczytajcie koniecznie ReadMe. Intro/outro lepiej oglądać na wyłączonym hudzie, więc wciśnijcie na początku przycisk 'E':) Gra ma dość spore wymagania sprzętowe, jak na Rmówkę, więc nie na wszystkich kompach będzie chodzić płynnie. Proszę o przeniesienie do działu z pełnymi wersjami. http://www.mediafire.com/download/g87yh0oomd1cyk3/Krew+Zdrajcy.rar RE: Krew Zdrajcy - Adrapnikram - 12-04-14 21:06 Myślałem że się nie doczekam RE: Krew Zdrajcy - Athanor - 13-04-14 15:38 Nie ściągnę gry, ponieważ mam wirus na dysku systemowym który kranie mi pamięć do 0KB, a przy wypakowywaniu na D, a jakaś tam część się na C kopiuje... Meh. |