![]() |
|
Co się stało z chatboxem? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Co się stało z chatboxem? (/Thread-Co-si%C4%99-sta%C5%82o-z-chatboxem) Strony: 1 2 |
RE: Co się stało z chatboxem? - X-Tech - 19-11-13 18:45 Forum nie jest puste tak wygląda każde forum. Zdrowa rada olej kompa nie poczujesz braku sb opuść 4 ściany poznaj ludzi, bo sb nie zastąpi normalnych znajomości tylko sp*i mózgi do reszty . Wymieńcie się SKYPE/GG ITD. To co piszecie w tym sb to jakaś parodia tępoty umysłowej przyciągająca trolli, którzy w ogóle nie interesują się tym forum tylko siedzą i wk*ają ludzi. Jakieś Maliany i inna bahornia musi mieć tu swój kącik (sb), bo na forum domowe przedszkole poszedł ban ? A kogo to obchodzi ? p.s. na skype możecie sobie robić grupowe konferencje. Idealne dla dzieciarni np: kącik spamerzy z SB łączcie się i te dziecinne piski i nap*e idiotyzmów na poziomie piaskownicy. Idealne podsumowanie... RE: Co się stało z chatboxem? - Hubertov - 19-11-13 20:24 X-Tech ma racje. Forum o makerze powinno być o makerze. Chat jest tu całkowicie zbędny. RE: Co się stało z chatboxem? - Athanor - 20-11-13 06:19 Nie doszedłem (bez skojarzeń) w takim momencie forum i nie wiem jak wyglądało sb, na innym pewnym forum chatbox jest i sprawuje nad nim kontrolę administracja, każdą kłótnie się rozwiąże a jak nie, można grozić, nie pogodzicie się - ban. Ale to tylko moje przemyślenia. RE: Co się stało z chatboxem? - Multi0 - 20-11-13 11:05 (19-11-13 20:24)Hubertov napisał(a): X-Tech ma racje. X ma racje... Raptem zebrał moje wszystkie wypowiedzi w jeden komentarz, a ty raptem powtórzyłeś pod jego komentarzem to co ja powiedziałem xD Co do wypowiedzi powyżej to każde forum jest inne i ma inny klimat bo czuwają nad nimi różni ludzie xd I nie porównuj jednego forum do drugiego. RE: Co się stało z chatboxem? - X-Tech - 20-11-13 14:06 Jedyna dobra strona sb była taka, że pisali na nim zwariowani rpgmakerowcy, ale zawsze było tam pełno fakeów i trolli. RE: Co się stało z chatboxem? - Multi0 - 20-11-13 14:38 Tych pierwszych była ledwo garstka :) Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, zasłużyliśmy to sb został zamknięty i basta xd |