![]() |
|
[XP] Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: RGSS (/Forum-RGSS) +---- Wątek: [XP] Zestaw RPG (Fantasy Menu) (/Thread-XP-Zestaw-RPG-Fantasy-Menu) |
RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Tarrou - 18-04-14 15:59 Jest coś takiego na rpg makera vx ace? RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Ayene - 18-04-14 19:42 Nie ma RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Chyziu - 05-09-14 21:08 Da radę jakoś pozbyć się "Rozdaj punkty" z menu, jednocześnie zachować jego ładny wygląd? Jak tak, to prosiłbym o pomoc. RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - kanumerki - 05-09-14 21:27 Cytat:Da radę jakoś pozbyć się "Rozdaj punkty" z menu, jednocześnie zachować jego ładny wygląd? Jak tak, to prosiłbym o pomoc.Czy mógłbyś szerzej rozpisać "zachować jego ładny wygląd"? Co masz na myśli i co chcesz zrobić by ładnie wyglądał? RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Chyziu - 05-09-14 21:37 (05-09-14 21:27)kanumerki napisał(a):Cytat:Da radę jakoś pozbyć się "Rozdaj punkty" z menu, jednocześnie zachować jego ładny wygląd? Jak tak, to prosiłbym o pomoc.Czy mógłbyś szerzej rozpisać "zachować jego ładny wygląd"? Chodzi mi o to, aby po usunięciu "Rozdaj punkty" pierwsza zakładka i ostatnia była w takiej samej odległości od krawędzi windowskin'a. RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - takikaki012 - 05-09-14 22:01 Jak dodać "Opis Postaci" którhy jest w statystykach? RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - kanumerki - 05-09-14 22:45 @KacpiPL w skrypcie Fantasy CMS Linijka 62: Spoiler: (Otwórz) Umieszczam link do pliku tekstowego bo za dużo znaków ma skrypt. Zamień to co w tym pliku jest z Fantasy CMS, przed wykonaniem zamiany zrób sobie w razie czego kopie zapasową. Oczywiście nie do końca zrozumiałem tego co chciałeś, ale chyba chodziło ci o to by okno po lewej stronie mniej więcej było wielkości tych okien po prawej. Sprawdź i powiedz czy ci pasuje. https://www.mediafire.com/?9xxisxior5vjax3 RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Chyziu - 06-09-14 10:54 (05-09-14 22:45)kanumerki napisał(a): @KacpiPL Źle mnie zrozumiałeś. Nie ma "Rozdaj punkty" i to mi pasuje, jednak wielkość okienka z lewej strony ma pozostać bez zmian. Może jakoś inaczej Ci to przedstawię: """""" - krawędź okienka z lewej strony, --- - tekst widoczny w tym okienku. """"""""""""""""""""" ------- --------- --- """"""""""""""""""""" (TEKST KTÓRY JEST WEWNĄTRZ OKIENKA MUSI POSIADAĆ TAKĄ SAMĄ ODLEGŁOŚĆ OD KRAWĘDZI OKNA, W TYM PRZYPADKU KTÓRY WIDAĆ OBOK JEST POKAZANE ZŁE ROZMIESZCZENIE TEKSTU) """""""""""""""""""""""""" ------------ ------ --------- """""""""""""""""""""""""" (TAK JEST PRAWIDŁOWO) Jeśli chciałbyś mi pomóc, to postaraj się zrobić tak abym nie musiał przewijać w dół aby znaleźć ostatnią opcje w okienku. RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - takikaki012 - 06-09-14 14:05 i jak zrobic aby w dzoenniku zadań przenieść Questa do zakonczonych mam że 2 polecenia wykonane ale caly czas w rozpoczętych jest RE: Zestaw RPG (Fantasy Menu) - Chyziu - 07-09-14 20:05 (05-09-14 22:45)kanumerki napisał(a): @KacpiPL A nie posiadasz tego skryptu z TYLKO USUNIĘTYM "Rozdaj punkty" ? |