![]() |
|
[VX] Zemsta - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] Zemsta (/Thread-VX-Zemsta) Strony: 1 2 |
RE: Zemsta - Ayene - 03-01-14 14:05 Lepiej nie wypowiadać się na temat realiów gry zanim w ogóle się do niej przysiądzie. Widziałam wiele dużo bardziej górnolotnych projektów, w których znaleźć można było więcej błędów logicznych niż przy tej z pozoru prostej fabule. Jestem dobrej myśli. Lubię motywy zemsty Mam jedno zastrzeżenie do nazewnictwa. Zamiast "fabuła" lepiej pasowałoby "wprowadzenie" RE: Zemsta - helio108 - 03-01-14 14:08 Mogę się z tobą zgodzzić Ayene ale to co dał nam twórca gry jest dość ubogie a to powinno [a raczej musiało by] sprawiać pozory logiki. RE: Zemsta - Hubertov - 03-01-14 17:41 helio108 napisał(a):Mogę się z tobą zgodzzić Ayene ale to co dał nam twórca gry jest dość ubogie a to powinno [a raczej musiało by] sprawiać pozory logiki. Prawda to. Na słabym fundamencie to dobrego domu nie wybudujesz. RE: Zemsta - Lartarin - 03-01-14 18:49 Fabuła jak na mój gust nieco banalna (Za moich czasów... ^^), mapki wyglądają ładnie i schludnie. Sry, że bez wstępu RE: Zemsta - Ayene - 03-01-14 18:49 Na początek wystarczy, że każdy z debiutantów stworzyłby krótką grę, nawet z jednowątkową fabułą, z zarysowaną charakterystyką postaci, by po choć zapoznaniu się z mechaniką i wypracowaniu własnego stylu pracy, stworzyć coś lepszego, już bardziej ambitnego. W tym projekcie nie dostrzegam niczego haniebnego, czego "młody" twórca mógł się wstydzić. Dajcie już spokój. Chcecie doradzać, to niech wasz wpis ma postać rady, a nie "pocisku" RE: Zemsta - MrMakisq - 03-01-14 22:29 (03-01-14 02:09)Amelanduil napisał(a): A jak inaczej miały się dostać na wyspę? Teleport? Podwodny tunel? Mojżesz u nich długi miał? Uwierz że są inne i to realne sposoby by "umieścić" te trolle na wyspie... a zdradzał ich nie będę ;-) RE: Zemsta - helio108 - 03-01-14 23:04 Wydaje mi się że fakt innego, realistycznego zaciekawi ludzi. RE: Zemsta - NatsuDragneel - 04-01-14 11:29 Ładnie, jak na pierwszy projekt. Mapki nie są złe, a fabuła na tyle prosta, że trudno ją będzie popsuć. Nie porywaj się na głęboką wodę i nie dodawaj za dużo bajerów, a skończysz projekt i będzie OK. RE: Zemsta - Soul - 12-01-14 20:26 O, druga gra o tym tytule. Gra nie wygląda źle. Ciekawe co z tego wyjdzie. Opis postaci trochę skąpy :) |