![]() |
|
Pixel Attack by Hubertov - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Pixel Attack by Hubertov (/Thread-Pixel-Attack-by-Hubertov) |
RE: Pixel Attack by Hubertov - helio108 - 19-01-14 15:10 Ciekawe jak by wyglądala gra w RM'ie robiona właśnie z takich elementów :P Robisz czasem cienie? Ja zawsze jak chciłem robić pixel arty starałem się robić cienie ale nigdy nie byly odpowiedznie ... RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 19-01-14 16:59 helio108 napisał(a):Ciekawe jak by wyglądala gra w RM'ie robiona właśnie z takich elementów :P Hmmm... Chodzi o cienie w 1 bitowej grafice? Robię, ale rzadko. Najlepiej cieniować tym spodobem. Czyli robiąc szachownicę :) RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 20-01-14 22:09 Gram sobie w Star Łorsy, więc przedstawiam: ![]() BIIIIIIIIIB! Jestem R2 d2! BIIIIIB! RE: Pixel Attack by Hubertov - Gorn5 - 20-01-14 22:13 Bardzo Ci dziękuje, akurat robię Star Wars o.O Szkoda, że nie robisz "normalnych" graficzek :P Bo ta grafika mało co mi się przyda :/ RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 20-01-14 22:14 GamesBytes napisał(a):Szkoda, że nie robisz "normalnych" graficzek :P Sprecyzuj :) RE: Pixel Attack by Hubertov - Gorn5 - 20-01-14 22:19 No czyli odpowiednio dopasowanych szerokością, wysokością do RPG Makera (VX Ace) Bo to co teraz zrobiłeś nadaje się jedynie jako, obraz itemka lub czegoś tam :P RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 22-01-14 21:07 R2 d2 w formie sprita (bez przezroczystości)
RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 26-01-14 23:19 Tile wnętrza statku kosmicznego:
RE: Pixel Attack by Hubertov - Gorn5 - 26-01-14 23:22 1. Fajne. 2. Pusto... 3. Nie podobają mi się te (?). Są 4 takie same, i to brzydko wygląda =-( RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 26-01-14 23:38 GamesBytes napisał(a):1. Fajne. Nie chciałbym wyjść na jakiegoś buraka, co to nie słucha rad i opinii, ale to jest mapa przykładowa i bardziej zależy mi na ocenie ścian, podłogi i dachu, niż samego mappingu. Jeśli byś mógł to rozwiń swoją myśl co do (?); nie podobają się, bo są brzydkie, czy dlatego że są 4 takie same? |