![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 12-09-14 19:04 (12-09-14 18:20)Lartarin napisał(a): Ciesze się, że za max. 3 dni dodasz nowe karty i poinformujesz nas o postępach Nie lubię cię rozczarowywać. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 24-09-14 23:11 Nowe karty po długiej przerwie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim, którzy wysyłali mi obrazki. Niektórych pewnie jeszcze użyję. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ADI - 25-09-14 08:38 Nowe karty! Łii! :P Jest już 60 atakujących... Ile będzie liczyć podstawowa talia? Moja karta? Cóż... Taką sobie rozrysowałem hah Czekamy na więcej. PS. Chciałem być żywiołu ognia, ale chyba przeżyję XD RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 25-09-14 08:49 (25-09-14 08:38)ADI napisał(a): Nowe karty! Łii! :P Mogę zmienić ci żywioł. Nie jestem pewien co do rozmiaru talii. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Deuce - 25-09-14 10:28 Zaszczyć mnie kartą :) Rasa: Człowiek Klasa: Wojownik Żywioł: Ogień Nazwa: Deuce Charakter: Neutralny zły Specjalność: Hall of Pain Powiedzenie: Nie ma zła ani dobra, jest tylko sposób życia. Albo dodaj coś od siebie. Propozycja obrazka Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - ADI - 25-09-14 13:40 (25-09-14 08:49)Yoroiookami napisał(a): Mogę zmienić ci żywioł. Fajnie by było... A co do talii i żywiołów to może zrobić tak karty, aby było ich w miarę po równo w danym żywiole. Gracz mógłby wtedy stworzyć talie z jednego żywiołu. Ale wymagania co do ilości wszystkich kart automatycznie idą w górę :/ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Athanor - 25-09-14 15:33 Postaram się! Postaram się i wyślę więcej niż 3 pomysły na karty! Tak! Dam radę! Mwahahaha! ...ekhe... RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-09-14 14:27 Bardzo się cieszę, że chcesz pomóc, Athanorku. Muszę dorobić wiele sztuczek. ![]() ![]() ![]()
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 22-10-14 22:59 Od mojej nieobecności niewiele doszło kart, ale cieszę się Yoro, że wróciłeś do kart :3. Tylko czy taki Ban nie jest za bardzo sytuacyjny? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 22-10-14 23:38 (22-10-14 22:59)Matikun napisał(a): Od mojej nieobecności niewiele doszło kart, ale cieszę się Yoro, że wróciłeś do kart :3. Tylko czy taki Ban nie jest za bardzo sytuacyjny? Według mnie, tak potężne karty powinny być sytuacyjne. No i nie jest to niemożliwe. Zakładam że w talii można mieć do 3-4 takich samych sztuczek i zaklęć. |