![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 10-01-15 01:37 (10-01-15 00:33)Lartarin napisał(a): Panie kierowniku! Jakieś postępy, coś ten...? Trochę mi brakuje motywacji, Lartarin. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 10-01-15 01:55 26 stron tematu... Prawie każdy w to zagra Teraz ja czekam na szczyptę pozytywnej energii RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 10-01-15 02:14 (10-01-15 01:55)Lartarin napisał(a): 26 stron tematu... Prawie każdy w to zagra"Rusz się do roboty, różowy obiboku!" RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 27-04-15 12:04 Dzisiaj ku własnemu zdziwieniu zorientowałem się, że cały folder z obrazkami i wszystkie podfoldery zwyczajnie zniknęły z dysku. Po trzydziestu minutach szukania plików po całym dysku, zwyczajnie się poddałem. Chyba nie mam wyboru i muszę się poddać. Być może kiedyś zrobię coś podobnego, może na mniejszą skalę, żeby sprawniej szło. Na razie dam sobie spokój, bo czuję się sfrustrowany. Przepraszam wszystkich zainteresowanych. Naprawdę nie wiem, co się z tym folderem stało.
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Athanor - 27-04-15 12:53 A-ale jak to?! N-na pewno?! To nie może być prawda Było tam dużo ważnych rzeczy, które nie pokazałeś w temacie? Szukałeś nawet systemowym szukaczem? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Amelanduil - 27-04-15 12:55 Yoroś iest coś takiego jak programy do odzyskiwania danych i one działają :I Luna też się raz usunęła i jakoś ją wróciliśmy xD RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 27-04-15 12:57 (27-04-15 12:53)Athanor napisał(a): A-ale jak to?! N-na pewno?! To nie może być prawdaNie dużo. Najbardziej mi szkoda wzorku, bo to dzięki niemu tak szybko mi się tworzyło. A tak będę musiał tworzyć od podstaw. (27-04-15 12:55)Amelanduil napisał(a): Yoroś iest coś takiego jak programy do odzyskiwania danych i one działają :IPoczytam sobie. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Adrapnikram - 27-04-15 15:44 A nie możesz ich skopiować po prostu z tego tematu? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Amelanduil - 27-04-15 17:16 Adrapnikram napisał(a):A nie możesz ich skopiować po prostu z tego tematu?...a skąd ma to zrobić skoro je usunął xDDD Znaczy się no, nie wrzucił pewnie wszystkich tak >_> RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 27-04-15 18:23 (27-04-15 15:44)Adrapnikram napisał(a): A nie możesz ich skopiować po prostu z tego tematu? Obrazki mam w temacie, to prawda. Posłuchałem rady Amelcia i ściągnąłem program do odzyskiwania danych. Znalazłem tam pliki sprzed roku, ale ani śladu kart. Teraz to już naprawdę nie mam pojęcia co z nimi zrobiłem. Może jestem ślepym ślepcem i gdzieś ten folder zakopałem. |