![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Malian - 26-05-15 20:09 Już chciałem spytać, jak postępy... Czytając ostatnią stronę tematu, widzę że nawet nie trzeba pytać. ^^ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Crashykk - 26-05-15 20:19 Malian napisał(a):Status: OnlineTo konto żyje
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - CzeslawSchab - 14-05-16 10:20 Imię : Czeslav Van Schab Rasa: Człowiek Klasa : Rycerz Motto : ,,Trzeba być twardym... ... Jak żelki z biedronki" Pozdro :D P.S. Co znaczy klasa Konrad? XD RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Revlis - 14-05-16 11:41 CzeslawSchab napisał(a):P.S. Co znaczy klasa Konrad? XD Zagraj w przygody Kejbyl'a - możesz znaleźć pełne wersje na tym forum. Do tej pory wyszły aż trzy części, a każda z kolejnych jest lepsza od poprzedniej. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - CzeslawSchab - 14-05-16 13:35 Revlis ja sie tylko pytam całymi dniami siedze nad produkcją mojej gry ,,Black Warrior" RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Amelanduil - 14-05-16 17:16 Joroś, a ja ci kiedyś w ogóle dawałem coś do mojej karty? :v RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 14-05-16 22:08 Możliwe, jeżeli tak to zapewne jest w tym temacie. Już trochę nie pamiętam o co kto prosił. Tylko że karcianki jako takiej po prostu nie będzie. Używałem chyba trzech różnych programów do odzyskiwania plików i nawet specjalnego z filtrem do plików .psd i nie mogłem znaleźć utraconych plików. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - CzeslawSchab - 16-05-16 19:03 A ty robisz karcianke w rpg makerze? P.S. Każdy kto widzi ten komentarz pewnie sie ze mnie ryje Ale jestem w temacie od 2 dni i wszystkiego nie czytalem. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Adrapnikram - 16-05-16 19:39 Wystarczyłoby przeczytać ostatnią stronę |