![]() |
|
[VXAce] Amus - Niezwykła Podróż - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VXAce] Amus - Niezwykła Podróż (/Thread-VXAce-Amus-Niezwyk%C5%82a-Podr%C3%B3%C5%BC) |
RE: Amus - Niezwykła Podróż - Crashykk - 16-05-14 22:37 GamesBytes napisał(a):A zresztą nie będziesz mi mówił człowieku, co mam robić. Doskonale wiem po co dodałem RTP. Stary, ale bez spiny ;-; Grę wydajesz dla siebie czy dla osób, które mają w nią grać? No raczej dla graczy, więc szanuj "klienta" i nie zmuszaj go do pobierania czegoś, co już zapewne ma. Uwierz mi, że prawdopodobnie sporo osób widząc, iż twoja gra waży 200mb po prostu kliknęło na czerwony krzyżyk RE: Amus - Niezwykła Podróż - Crashykk - 18-05-14 22:01 Pobrałem tę grę i próbuję ją przejść (naprawdę próbuję XD), ale ni cholerę nie wiem gdzie iść. Błąkam się po tym nieszczęsnym lesie... Możesz mnie jakoś nakierować, żebym dobrze trafił? RE: Amus - Niezwykła Podróż - Crashykk - 19-05-14 19:58 To, że jest kolejny pierdyliard niepotrzebnych skrzyń, raczej nic graczowi nie daje. Powidz mi, gdzie ja ma do cholery iść! XD Nie sądzisz, że jeżeli tworzysz projekt dla kogoś, to powinieneś udostępnić go jemu/jej, a nie całej reszcie? Zaraz pewnie walniesz tekst "że kim ja jestem, aby Tobie mówić, co masz robić", ale zanim tego dokonasz pomyśl, czy warto wydawać zbugowany projekt, przeznaczony dla jednej osoby, tylko po to, żeby i tak ludzie uznali go za gniot? Prawdą jest, że nie postarałeś się przy tej grze. :) Od kogoś, kto zakładał team, robił szum na scenie i twierdził, że w jakimś stopniu się na tym znam oczekiwałem czegoś więcej EDIT: Nje faszne. >.< Po krzoczkach da się schodzić XD EDIT2: Jasna cholera >.< Może mi ktoś wytłumaczyć co się stało? W końcu ruszyłem się z grą, rudzielec powiedział mi, że mag jest w największym domu, a później boom game over ;-; WTF? EDIT3(XD): Spróbowałem 2 raz, działa ;----------------------; RE: Amus - Niezwykła Podróż - ~Nakhitto - 21-05-14 16:18 Ze screenów gra naprawdę ciekawie wygląda. Nazwa Maga strasznie zalatuje Gothic'iem w sumie to nie zalatuje a tak naprawdę jest to po prostu to samo imię D: W grę chętnie zagram ;) RE: Amus - Niezwykła Podróż - Gorn5 - 21-05-14 16:26 . . . RE: Amus - Niezwykła Podróż - DeEm69 - 22-07-14 20:24 Mi to bardzo przypomina Gothika (Milten???). Ogólnie ciekawie. Z chęcią zagram jak uporam się ze swoim projektem. RE: Amus - Niezwykła Podróż - Yoroiookami - 25-09-14 16:56 Nie mogę pobrać. RE: Amus - Niezwykła Podróż - szevaa - 02-02-16 18:33 Fajna gra chodź w kanałach pod drzewem jak idziemy z Miltenem (swoją drogą propsy za nick dla postaci) wyłączyłem bo do szału doprowadzała mnie częstotliwość walk, chociaż możliwe że tylko mnie. Fajna 4/5 |