![]() |
|
Opactwo RM - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Opactwo RM (/Thread-Opactwo-RM) |
RE: Opactwo RM - Tarrou - 26-04-14 11:50 Nie chce mi się odkopywać tematu gdzie cię za Roja hejtowali na ultimie bo bym pokazał kto tu jest ignorantem. Z twojej wypowiedzi wynika to że masz za złe naszemu forum, że tam ktokolwiek z sobą rozmawia i cokolwiek robi, bo jest inne niż twoje forum i że się na nim coś dzieje? Dobra na dłuższą metę widzę że dyskusja między nami nie ma sensu bo do porozumienia raczej nie dojdziemy. RE: Opactwo RM - noruj - 26-04-14 12:35 Oczywiście, że był taki temat i bardzo łatwo go znaleźć. Co z tego?XD Przecież to nie nic wspólnego z moją działalnością makerową. Jedyny profit jaki mi z tego przyszedł to suby na YT, z których nic sobie nie robię, bo nie działam na YT x d Powtarzam: nie bądź aż tak ignorantem i najpierw zbadaj temat, a dopiero potem kogoś oceniaj. Ja nie mam za złe czyjegoś forum, śmieszy mnie to podanie 1 dnia działności forum jako wyznacznik aktywności forum i kilka innych śmiesznych rzeczy x d RE: Opactwo RM - Tarrou - 26-04-14 13:38 Dobra, bez żadnych wycieczek pod adresami konkretnych osób, żadnych dogryzek. Jeśli macie jakieś trafne uwagi, pomysły co można by zmienić / dodać / odjąć na forum zapraszam do komentowania jak tylko wrócimy. Chodzi tu przede wszystkim o jakieś zabicie czasu i zabawę, a przy okazji w miarę pomóc początkującym obadać podstawy żeby było mniej niegrywalnych gier, jeśli to się uda będziemy zadowoleni, jeśli nie - zamkniemy forum RE: Opactwo RM - Tarrou - 27-04-14 17:15 PODBIJAM: Forum już aktywne pod nowym adresem - już nie muli - nie wywala - nowy layout - stara baza danych - tymczasowe logo - zapraszamy wszystkich zainteresowanych - starzy użytkownicy forum muszą raz jeszcze ustawić avatary. RE: Opactwo RM - Gorn5 - 30-04-14 17:04 Super stronka/forum. Gratuluję. RE: Opactwo RM - Sunshine - 30-04-14 18:15 A celibat obowiązuje. Obciach. RE: Opactwo RM - Leoś - 30-04-14 18:38 Chcieli swoje grabki i wiaderka to mają. Dzięki temu na ultimie będzie spokój. Choć zastanawiam się czemu jedynie tutaj daliście swoją reklamę. RE: Opactwo RM - Tarrou - 30-04-14 19:58 Leoś napisał(a):Chcieli swoje grabki i wiaderka to mają. Dzięki temu na ultimie będzie spokój. Choć zastanawiam się czemu jedynie tutaj daliście swoją reklamę.W sumie gdy prace nad forum trwały siedziałem na ultimie, Rah ma dać coś na gospodzie o forum, ale musi to mieć ręce i nogi. Narazie jesteśmy także na gońcu. (30-04-14 18:15)Sunshine napisał(a): A celibat obowiązuje. Obciach.Coś się nie podoba to nie musisz komentować i zaśmiecać tematu. RE: Opactwo RM - Ozzma - 01-05-14 12:43 Leoś napisał(a):Chcieli swoje grabki i wiaderka to mają. Dzięki temu na ultimie będzie spokój.I ja się pod tym podpisuję, Cynamonek też! Nie chcieli fantomowego kółka wzajemnej adoracji, chcą założyć prawdziwe? Droga wolna. Powodzenia RE: Opactwo RM - Tarrou - 08-05-14 12:46 (01-05-14 12:43)Ozzma napisał(a): PowodzeniaPodziękował. Forum żyje, kto chciał dołączył/dołączy, wszystko się rozwija, layout jest przejrzysty, logo zawdzięczamy Viuu. Chciałem tak publicznie podziękować Ravenone za reklamę, a także Reptile za news na Twierdzy o Opactwie RM. |