![]() |
|
[VXAce] Kraina Snów - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] Kraina Snów (/Thread-VXAce-Kraina-Sn%C3%B3w) |
RE: Kraina Snów - ReetzO - 09-10-14 20:57 Nieskończona gra porównywana do skończonej zawsze spoko, prawda? Temat już wczoraj zamykałem, dzisiaj o 21:05 się zamknie :) Warto czasem spojrzeć na pierwszy post. X-Tech nie wiem jak ja jeszcze trzymam nerwy na wodzy w rozmowie z takim cepem jak ty ;O RE: Kraina Snów - X-Tech - 09-10-14 20:58 (09-10-14 20:50)Dragon Kamillo napisał(a): Ależ X-teszku a gra jest na gospodzie: http://tsukuru.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=4740 i też dostała opinie że jest kopią szkieleta. I wtedy też w to grałem, a że pamięć u mnie dobra to pamiętam tą gierkę - strasznie była powolna i łatwa. Crapowaty i super grywalny to w odniesieniu do Szkieleta giga komplement z mojej strony. Szkielet mnie wciągnął i grałem póki nie skończyłem. Bardzo dobrze mi się w to grało. Pisząc crapowaty bardziej mi chodzi o skromność projektu - autor przyznał, że gra nie opiera się na fabule tylko przechodzeniu etapów opartych na przeciwnikach biegających w górę i w dół. Całość graficzna była śmieszna, a rozgrywka szybka. To nie tak, że liczę na ksera Szkieleta to po prostu było zaskoczenie, że coś opartego na tak prostym pomyśle Zombik poprowadził do końca jako coś grywalnego z rosnącym poziomem trudności i Szalonymi etapami. Szkielecik jest grą fest. RE: Kraina Snów - Deuce - 09-10-14 20:59 Dragon, nie jestem pewien czy wiesz co oznacza 'dynamiczna" Link do filmiku z grami w rm, połowa to XP i VX wszystkie są mega dynamiczne FILM! Więc twoja teoria o prędkości Ace jest mylna. RE: Kraina Snów - X-Tech - 09-10-14 21:02 (09-10-14 20:57)ReetzO napisał(a): Nieskończona gra porównywana do skończonej zawsze spoko, prawda? Jedynym Cepem jest tutaj autor tego projektu- kłamca, oblech i w dodatku burak, który nie umie przyjmować krytyki. Nie obraziłem ciebie ani razu w moich opiniach o grze, ale miarka się przebrała. Jesteś jedynie zdesperowanym plagiatorem, który robi cokolwiek żerując na sławie innej prostej minigierki zrobionej w rewelacyjnym rpgmakerze 2k3 zaniżając poziom gier wykonanych w VX ACE. Gardzę tym projektem i tobą. Zamykaj sobie temat będzie mniej smrodu, który tworzysz. Amen. (09-10-14 20:59)Deuce napisał(a): Dragon, nie jestem pewien czy wiesz co oznacza 'dynamiczna" Moim zdaniem jestem pewien, że to ty nie wiesz co oznacza dynamiczna. Dynamiczna rozgrywka oznacza gwałtowną zmienność szybkości ruchów postaci. Fruwające dookoła statycznych postaci w XP i VX animacje nie sprawiają, że gra jest dynamiczna. Dajesz jakiś randomowy pokaz filmiku, bo nie znasz żadnych gier z programu, na których mógłbyś się oprzeć jako przykład. Niezła desperacja. Mam z ciebie bekę. Jak można bronić czegoś czego się nie zna XD |