![]() |
|
[XP] Kraina snów - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Kraina snów (/Thread-XP-Kraina-sn%C3%B3w) |
RE: Kraina snów - Euforia - 29-07-14 00:23 Chodziło o to że, jestem początkowym twórcą w RPG MAKERZE. Czemu sądzisz, że MMO to zły pomysł? Dla mnie jest to dobre rozwiązanie gdyż bardzo urozmaici gry lecz niestety stracą na jakości questy itd. A tak w ogóle ta gra mmo nie powstaje na rpg makerze ;) RE: Kraina snów - Angius - 29-07-14 02:25 W czym robisz tego MMO, tak z ciekawości? Bo z tego, co się orientuję, to w gotowym sofcie jeszcze chyba nigdy nikt dobrego MMO nie zrobił. Tylko jakieś na pięciu graczy, przez Hamachi, działające jak twórca server postawi i z grafiką rodem z wczesnego Runescape, jeśli nie gorszą... RE: Kraina snów - X-Tech - 10-09-14 13:15 To co znajduje się w pierwszym poście tego tematu to ma zapowiedź? Jakim cudem ten syfiasty temat dalej tu leży...Zróbcie porządki z tymi zapowiedziami. Jeśli takie syfy tu przechodzą trudno, aby brać ten dział serio, a przez to trudno o wysoką frekwencję w pisaniu. RE: Kraina snów - Altan - 10-09-14 15:04 X-Tech Co tak wszystkie projekty hejtujesz? xD RE: Kraina snów - Euforia - 10-09-14 15:21 X-Tech, co chcesz od tematu? Po prostu stary i obrazki wygasły. Poza tym nie musiałeś odkopywać. RE: Kraina snów - X-Tech - 10-09-14 15:46 Obejrzałem wasze zapowiedzi i oceniłem powinniście mi za to dziękować, a nie się jeszcze pluć, bo mam ciekawsze zajęcia, a warto wypowiedzieć się na temat rzeczy, których średnio chce się tykać dla jaśniejszego obrazu całości... Euforia: Co ty p*sz przecież to zapowiedź gry póki nie ma pełniaka temat jest aktualny dopóki autor nie wyda pełniaka lub dopóki go nie zamknie. Ten temat wygląda jak marna prowokacja. RE: Kraina snów - ReetzO - 10-09-14 19:25 Ja aktualnie zmieniam cały obraz mojego projektu, nie mam zastrzeżonej nazwy Kraina Snów, więc... |