![]() |
|
W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) (/Thread-W-jak%C4%85-gr%C4%99-ostatnio-gracie-i-polecacie-PC-KONSOLE) |
RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Venesard - 15-02-15 22:31 @Ramez też grałem w Drakensanga Online, ale po pewnym czasie znudziła mnie monotonia. Jeśli chodzi o inne MMO to RuneScape (mam tam przeszło 6-letni staż Ciekawostką może być polska gra MMO Gloria Victis tworzona na silniku Unity 3D przez świeże studio. Ogólnie polecam sprawdzić, spisali się naprawdę nieźle. Aktualnie pierwsza część gry Risen, naprawdę magiczna gra *~* Ze zręcznościówek N-Game, dla ludzi naprawdę cierpliwych. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Adrapnikram - 15-02-15 23:09 A ja ostatnio grałem w starą wersję FinalFantasy i DragonWarrior Dzieciństwo ^^ A jeśli chodzi o PS to tylko kochane Crashe®! RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Crashykk - 15-02-15 23:15 Adrapnikram napisał(a):Crashe®Ktoś wzywał? Ja aktualnie pykam sobie w Kingdom Hearts HD Re:Mix. Ukończyłem z 15 razy każdą grę z serii, mimo to natchnęło mnie i stwierdziłem, że przejdę sobie je jeszcze raz czekając na premierę 3, a ponadto Dying Light. Naprawdę niezły tytuł z sieką w tle RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Venesard - 15-02-15 23:18 Dying Light to mój target na najbliższy czas. Crash Bandicoot, wspomnienia.. *_* RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Kryzz333 - 15-02-15 23:18 Ostatnio gram w Wiedźmina 1 z modem Powrót Białego Wilka. Gra zabija klimatem, fabułą, mechaniką. Grafika również jest do dzisiaj niezła, szczególnie z modem. Grywam też w Tale of Exile 1 na RM2003. Niezły RPG, naprawdę. EDIT: Dying Light, cholera. Pograłbym, ale nie mam czasu na duże gry. Myślę też o Wiedźminie 3, ale trzeba byłoby robić upgrade komputera. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - BeVoo - 16-02-15 11:36 Ja ostatnio pogrywałem w Europa 1400: The Guild. Jest to pierwsza część Guild 2. BARDZO ciekawa strategia, którą równie mocno polecam. Krótko: crafting, handel, polityka, władza. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Adrapnikram - 16-02-15 14:10 Twierdza krzyżoowiec 2 (2014) gram od wczoraj i bd olecam. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - spartanPAGE - 16-02-15 14:20 Całe legacy of kain
RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Crashykk - 16-02-15 14:24 Legacy of Kain: Soul Reaver i Blood Omen. Defiance, to troszeczkę porażka moim zdaniem :) Jak to zobaczyłem to padłem xD Komentarze do Defiance na gry-online. X-tech nie tylko u nas xD Spoiler: (Otwórz) RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Avaron - 16-02-15 14:44 (16-02-15 14:24)CrasheR napisał(a): Legacy of Kain: Soul Reaver i Blood Omen. Defiance, to troszeczkę porażka moim zdaniem :) Gra ktoś w Mount&Blade: Warband? |