![]() |
|
[VXAce] System RPG VXAce - Sekta - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VXAce] System RPG VXAce - Sekta (/Thread-VXAce-System-RPG-VXAce-Sekta) |
RE: System RPG VXAce - Sekta - Leoś - 24-07-13 17:38 Akurat rola walki w SK mi pasowała. Można było skoncentrować się na fabule. Jeśli masz zamiar zawrzeć ten specyficzny humor w Sekcie to czekam niecierpliwie. Wyjdzie chociaż na jesień, żebym miał przy czym spędzać długie wieczory :D? RE: System RPG VXAce - Sekta - Sunshine - 25-07-13 11:43 Pomysłowa zapowiedź; ładnie ale ogólnie przedstawiona fabuła; zabawna charakterystyka postaci; dobre screeny; profesjonalne logo. Trzymam kciuki za projekt. RE: System RPG VXAce - Sekta - Lartarin - 27-08-13 12:21 Leoś napisał(a):Wyjdzie chociaż na jesień, żebym miał przy czym spędzać długie wieczory :D?Przypuszczam, że wyjdzie za tydzień, może 1,5 z testami Edit: 9/9/13 Buhahahaha! RE: System RPG VXAce - Sekta - Ayene - 04-11-13 22:41 Korzystając z sytuacji, że ostatni tydzień był nieco luźniejszy ostro wznowiliśmy prace nad Sektą. Premiera została nieco opóźniona przez L. (ktoś musi być winny RE: System RPG VXAce - Sekta - Lartarin - 18-01-14 14:51 Gra jest już gotowa od... jakiegoś czasu RE: System RPG VXAce - Sekta - X-Tech - 18-01-14 15:02 Fajnie, że zgredy jeszcze robią gry xd Wiem, że projekt będzie podobać od strony humoru i dialogów jak i postaci czyli coś wybijającego się jeśli idzie o polish games. Nie. Koniec słodzenia. Motywujecie, bym też podziałał w rmie - dla zabawy. Serio. RE: System RPG VXAce - Sekta - Leoś - 21-01-14 09:44 I tu widać profeskę pod tym kątem, że nie wydajecie gry na siłę, tylko dlatego że jest skończona, ale ją jeszcze dopieszczacie w szczegółach. Zgłaszam się na testera :) RE: System RPG VXAce - Sekta - Lartarin - 22-01-14 13:35 X-Tech napisał(a):Motywujecie, bym też podziałał w rmie - dla zabawy. Serio.To zrób coś... Serio Leoś napisał(a):Zgłaszam się na testera :)W sumie mamy już testujących, ale kolejny nie zaszkodzi RE: System RPG VXAce - Sekta - Lartarin - 22-04-14 09:11 Bump! Wrzucam kilka nowych screenów z Sekty. W wolnym czasie pracujemy nad "drobiazgami". Spoiler: (Otwórz) RE: System RPG VXAce - Sekta - Laura - 22-04-14 09:14 Gra wydaje się.. że to nie moje klimaty ale zapowiedź jest super i na pewno w nią zagram. Mam nadzieje że moja ocena będzie obiektywna by nie skrzywdzić autora |