![]() |
|
Ciekawe mało znane anime - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Ciekawe mało znane anime (/Thread-Ciekawe-ma%C5%82o-znane-anime) |
RE: Ciekawe mało znane anime - Kryzz333 - 24-02-15 00:30 Z lżejszych tematów polecam Barakamon. RE: Ciekawe mało znane anime - Crashykk - 24-02-15 00:40 I (24-02-15 00:14)Avaron napisał(a): Weź tu się zapytaj o mało znane animu a ludzie wyjadą z np. Wszystko zalezy jak definiujesz "malo znane" Noragami nie jest jakims bardzo upowszechnionym tytulem (na pewno nie tak jak tasiemce), a sam jojo w Polsce jakis czas temu po prostu nie istnial. :) Tym bardziej nikt tasiemca nie wymienil, wiec skad ten bulwers w nawiasie? Xd RE: Ciekawe mało znane anime - Yoroiookami - 24-02-15 00:49 (24-02-15 00:14)Avaron napisał(a): Weź tu się zapytaj o mało znane animu a ludzie wyjadą z np. Większość z tych anime jest mało znana. Ja na przykład słyszałem tylko o trzech z nich, a to dlatego że znajomi mi podesłali. Jeżeli się nie zgadzasz, to spodziewam się, że chcesz nowo stworzone anime. W takim wypadku polecam google, no chyba, że ktoś śledzi na bieżąco i wie co wyszło wczoraj. RE: Ciekawe mało znane anime - duganhack - 24-02-15 00:59 Z anime oglądałem Pokemony DB, DBZ, a także Naruto do którego mam sentyment, bo jego upartość i determinacja zrobiła na mnie wrażenie :D ( jak bylem mały chciałem być taki jak on ^^ ) Nie mam nic do tematu, im ich więcej na forum tym lepiej i ciekawiej :D Ja po prostu nie rozumiem fascynacji niektórymi z tytułów, które są zboczone, irytujące i ogólnie posrane To właśnie takie "porąbane dzieła" zniechęciły mnie do anime :P RE: Ciekawe mało znane anime - Crashykk - 24-02-15 01:02 Taka fascynacja akurat zalezy juz od psychiki ogladajacego. Ja np nie nawidze calego szkolnego zycia i anime typu harem :3 RE: Ciekawe mało znane anime - Amelanduil - 24-02-15 01:19 Właśnie ludzie tak wam uwagę chciałem zwrócić że polecieliście raczej znanymi tytułami ._. Plastic Nee-san? Z drugiej strony mało znane anime są też zazwyczaj słabe. No i ciężko określić czy jakieś anime jest mało znane. Kryzz333 napisał(a):Oglądałem Kryzz333 napisał(a):KuroshitsujiTam chyba powinno być "oglądałam ._. RE: Ciekawe mało znane anime - kanumerki - 24-02-15 08:41 Nikt nie wspomnial o Steins;gate. Produkcja bardzo dobra i wciagajaca. Polecam ;-) RE: Ciekawe mało znane anime - Yoroiookami - 24-02-15 10:10 (24-02-15 01:19)Amelanduil napisał(a): Właśnie ludzie tak wam uwagę chciałem zwrócić że polecieliście raczej znanymi tytułami ._. W zasadzie, Kuroshitsuji to jeden z łatwych sposobów na rozróżnienie płci na forach u osób, które jej nie podały. Ale za to polecę wam film tego anime, jest w porządku. (7/10 żeńskich cosplayerów których poznałem przebiera/przebierze się za Sebastiana z tego anime (24-02-15 08:41)kanumerki napisał(a): Nikt nie wspomnial o Steins;gate. Produkcja bardzo dobra i wciagajaca. Polecam ;-)Często mi to ktoś poleca, ale jakoś nie mogę się zebrać. RE: Ciekawe mało znane anime - Kryzz333 - 24-02-15 10:19 Cytat: Kryzz333 napisał(a):Oglądałem Kryzz 333 była kobietą. Wszedłem w to dla wiktoriańskiej Anglii, na Animezone było napisane że to Shounen Zresztą ja w Czarnym Butlerze nie widzę jakoś zbytnio yaoi. Co nie zmienia faktu, że według zasady 34, z każdego anime można zrobić yaoi. To uczucie gdy przeglądasz fanfiction o Attack on Titan a tam co drugie opowiadanie to yaoi... RE: Ciekawe mało znane anime - Avaron - 24-02-15 14:28 Ehh... mało znane to według mnie te o których się nie często mówi :>. Macie facebook? Jeżeli tak to należycie do jakiśch grup o anime? Jeżeli tak to widzicie na 100% o jakich anime jest głośno a o jakich się nie mówi. Noragami było (i jest) straszliwie popularne. Steins;Gate to już w ogóle. Za to takie Utawarerumono już nie, gdy raz się zapytałem o opinie na temat tego animu to miałem około 150 komentarzy z czego tylko 20 było od osób które to animu widziały lub o nim słyszały. Reszta to komenty pokroju "Że jakie anime?". |