![]() |
|
[2k3] Historia Zaginionej Marchewki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [2k3] Historia Zaginionej Marchewki (/Thread-2k3-Historia-Zaginionej-Marchewki--2256) |
RE: Historia Zaginionej Marchewki - XXXXXX - 28-05-15 18:33 Dla mnie humor specyficzny i szczery - dosc rzadko spotykany - ludzie sa zwykle zamknieci w sobie jesli chodzi o gry i ukrywaja wiekszosc swoich mysli i ich nie przelewaja- nie w tym wypadku. W tym wypadku wystepuje prawdziwy chilloutowy przekaz. Humor wyzwalajacy specyficzny chillout w czasie grania. Lubie takie podejscie. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 29-05-15 10:23 Jezeli ktos nadal nie gral w marchewki, a ciekaw jest kto je ukradl zobaczyc to bedzie mogl w najblizszych dniach zapewne na kanale Demonicskyers'a (mam nadzieje, ze bledu nie popelnilem xd). RE: Historia Zaginionej Marchewki - takikaki012 - 31-05-15 12:53 Biedny Demon, nie umie gry zapisać ;3 RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 31-05-15 14:25 Tak to jest jak sie nie czyta temu z gra tylko od razu leci sie po link xd (Chyba, ze pobieral z Gonca. Tam nie bylo instrukcji xd) No, ale jakis dobry czlowiek go juz powiadomil gdzie jest menu . RE: Historia Zaginionej Marchewki - Kryzz333 - 31-05-15 19:38 Miałem ten sam problem. Co więcej grałem gdy miałem słaby internet i nie mogłem tego sprawdzić... Dołączajcie jakieś Readme z podstawowymi sprawami pls. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 01-06-15 23:17 Wszystko jest napisane w temacie. Wystarczyło przeczytać. HZM by Demon odcinek 1:
HZM by Demon odcinek 2: Nie pomyślałbym, że ta gra może budzić takie emocje xD RE: Historia Zaginionej Marchewki - Mateusz SSJ8 - 17-06-15 18:27 Kiedy grałem w tę grę, to już przy "Veg-Manie" skoczyła mi adrenalina. Akurat zauważyłem, że kiedy jesteśmy nietykalni, to na planszy nie ma żadnych dopalaczy, które nas wspierają w ten sposób, a po upływie czasu nietykalności możemy podnieść znowu tę samą nietykalność, którą już raz podnieśliśmy. Jeśli tengu ci coś radził, to dobrze, że go nie posłuchałeś. Zwłaszcza z tymi zapisami, które i tak zablokowałeś na czas wyzwań. Po pierwszym pastwisku musiałem zapisać grę i udać się na odpoczynek przed dalszą grą (z tym psem przeszedłem za pierwszym podejściem). Ulżyło mi nieco, jak przy omijaniu tych duchów u Bożenki po dojściu do jednej platformy nie teleportowało mnie na sam początek etapu. Niektórym gra może spowodować niedosyt, ale, jak dla mnie, to była w porządku. Trudna, ale nie kończąca rozgrywki rage-quitem gracza. Nie wiem, czemu Demonicskyers rage-quitował w tym więzieniu z powodu tych duchów, skoro mnie udało się je przejść za pierwszym podejściem. Szkoda, że on jest Polakiem i już to nagrał. #EDIT 17 CZERWIEC 2015 Aha. Demonicskyers już ukończył serię. RE: Historia Zaginionej Marchewki - Dragon Kamillo - 17-06-15 19:51 Nic nie stoi na przeszkodzie Mateusz, żebyś też to nagrał. Dla mnie byłoby nawet lepiej. Próbowałem oglądać tego Demona i mi się BARDZO nie podobało. Rzucał jakieś sztywne żarty, na siłę, nie śmieszne, a wręcz ohydne. Wyłączyłem to dość szybko. Za to gry Zombika w Twoim wykonaniu obejrzałem z wielką ciekawością. To samo mam zamiar zrobić z Zaginionym Mariem, ale jak wrócę do domu (jestem nie u siebie). Fajnie nagrywasz, rób to dalej. Jak dla mnie jesteś lepszy od tego całego Diabła. Co do gry. Przeszedłem ją, była OK. Może nie jakaś tam super - w sumie ten projekt jakoś mnie nie zachęcał i nadal pozostawia znaki tej niechęci, jednak sama gra była OK. Co do 0, to bijcie mnie, o ile się nie mylę to ja podsunąłem pomysł z nim. Choć niedawno go naprostowałem, więc może w następnej grze Crashera będzie normalnie... RE: Historia Zaginionej Marchewki - takikaki012 - 17-06-15 21:46 Mateusz# Daj link do kanału RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 17-06-15 22:35 @kacpi, https://youtube.com/channel/UCVrM1x80HcwtdmCai8SLoNA @Mateuszu, Demon rage-quitowal, zeby bylo "fajnie". Gra ogolnie nie miala niewiadomo jak wielkiego poziomu trudnosci, ale narzekac trzeba bylo, zeby ludzie mieli sie z czego posmiac. Na tym polega youtube. @Dragon, tak juz wiem, ze "anuluj" pozwala odpalic menu za pomoca "esc" i "0". |