![]() |
|
[Dowolny] Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: [Dowolny] Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja (/Thread-Dowolny-Wied%C5%BAmin-3-Zagadkowa-inspiracja) |
RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Kryzz333 - 01-06-15 16:22 To tylko najlepszy troll na yt ;-) RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Venesard - 01-06-15 22:18 Troll czy nie troll, dla mnie żałosne, nie bawi mnie to :) Co do WIII, mam w planach zagrać, aktualnie przechodzę WII. WII jest świetne. RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Avaron - 01-06-15 22:22 Ja bym bardzo chętnie zagrał ale fundusze nie pozwalają >-< jednak taki komputer troszke kosztuje a granie na minimalnych ustawieniach nie jest zbyt przyjemne RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Kryzz333 - 01-06-15 22:23 Potwierdzam WII jest pro. Ludzie czy Elfy? RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Revlis - 01-06-15 22:32 Ludzie. Można by zrobić ankietę, chyba większość osób tutaj grała w W1 i W2. RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Kryzz333 - 01-06-15 22:39 Jest tyle rzeczy to omówienia, że jedna nie starczy xD ale to w gestii HINGa. RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Venesard - 01-06-15 23:14 @Kryzz333, najpierw ludzie, potem elfy :) RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Amelanduil - 02-06-15 01:21 Skoro tak o Wiedźminie 2 i ścieżce fabularnej... -Vernon Roche! Od czterech lat dowódca oddziałów specjalnych w służbie króla Temerii. Odpowiedzialny za pacyfikację Podgórza Mahakamskiego, łowca elfów, morderca kobiet i dzieci... dwukrotnie odznaczony za męstwo w boju..." -Iorweth - zwykły sk****syn. Po tej wymianie zdań wybór strony ludzi to nie jest kwestia która podlega dyskusji xD RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Athanor - 02-06-15 02:44 (02-06-15 01:21)Amelanduil napisał(a): Skoro tak o Wiedźminie 2 i ścieżce fabularnej... Mam niedługo dylemat którą stronę poprzeć, z jednej strony jest Roche, no on, a z drugiej jest Iorweth i ta najpiękniejsza pani Saskia Elficka strona też ma teksty genialne :D -Myślałem, że mam w piwnicy bazyliszka, a to moja stara po węgiel zeszła. RE: Wiedźmin 3 - Zagadkowa inspiracja - Revlis - 02-06-15 03:30 Amelanduil napisał(a):-Vernon Roche! Od czterech lat dowódca oddziałów specjalnych w służbie króla Temerii. Odpowiedzialny za pacyfikację Podgórza Mahakamskiego, łowca elfów, morderca kobiet i dzieci... dwukrotnie odznaczony za męstwo w boju..." Po spotkaniu Roche'a i Iorweth'a nie mogłem przestać się śmiać przez dobre 10 min. Geralt-- Slyszeliście może o roślinie zwanej krasnoludzkim niesmiertelnikiem? Skaggs-- Czy słyszeliśmy? A czy świnie mają ciasne d#py? Zoltan -- Szczerze? Nie mam bladego pojęcia, Skaggs. Może ty nam powiesz? Skaggs-- To takie powiedzenie. Yarpen-- Tylko ty tak mówisz. |