![]() |
|
[VXAce] System myszki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: RGSS3 (/Forum-RGSS3) +---- Wątek: [VXAce] System myszki (/Thread-VXAce-System-myszki) |
RE: System myszki - helio108 - 18-08-15 03:31 Chcesz mi powiedzieć że żadna Polska gra w języku tylko Polskim nigdy nie została przez nikogo kupiona? RE: System myszki - Avaron - 18-08-15 04:20 helio108 napisał(a):Chcesz mi powiedzieć że żadna Polska gra w języku tylko Polskim nigdy nie została przez nikogo kupiona?Nie wiem gdzie to przeczytałeś ale ja nic takiego nie napisałem :) jedyne stwierdzam że około 97% odbiorców indyków pochodzi z poza polski więc oni nie zakupią tej gry. Licencja na greenlight kosztuje bodajże 90 euro, w dodatku twoja gra przez greenlight się nie dostanie na steam a nie wiem gdzie indziej chciałbyś ją sprzedawać. RE: System myszki - Hobar - 11-09-16 09:27 Czy jest jakiś kompatybilny skrypt do tego, która dawała by możliwość podczas najechania myszki na dane miejsce pokazywała np nazwę danego miejsca albo zmieniała wygląd iconu ? |