![]() |
|
[VX] Upadek Ultimy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] Upadek Ultimy (/Thread-VX-Upadek-Ultimy) |
RE: Upadek Ultimy - Revlis - 26-02-16 19:30 Dobrze, że powiedziałeś o tych napisach. To musi być wina skryptu, ale spróbuję je jakoś usunąć (ale nie powinno to przeszkadzać w kontynuowaniu gry). Daj znać, jeśli jeszcze coś znajdziesz, bo widzę że masz dobre oko. RE: Upadek Ultimy - Amelanduil - 26-02-16 19:50 Dobra, pobrałem jednak wcześniej, nie czekając na patche. Przeszedłem, i... ... Nie, wiecie co? Ta gra nie zasługuje nawet, żeby ją skomentować. Dostaje ode mnie ekskomunikę. Spoiler: (Otwórz) Wrzucam to w spoiler, bo pewnie do jego treści będziesz sobie dopisywać skąd wypływa moja krytyka :v RE: Upadek Ultimy - Revlis - 26-02-16 19:56 Właśnie na ten post czekałem. Dziękuję :) No, więc wygląda na to, że zamierzony efekt został osiągnięty. Łatka - Wersja 1.0 - Mój ostatni post w tym temacie.
Widzimy się za kilka miesięcy. Au Revoir. RE: Upadek Ultimy - Yoroiookami - 26-02-16 22:12 10/10 za odwzorowanie mojej postaci. Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: Upadek Ultimy - Amelanduil - 26-02-16 23:07 Dzięki Joroś, że uważasz tak obraźliwe odwzorowanie mnie za bardzo trafne. Piękne dzięki -_- Właśnie dlatego szkoda mi strzępić języka na tę grę - brakuje w niej dobrego smaku. Widać po niej, że Revlis kompletnie nie ogarnia niektórych wątków historii ultimy :v RE: Upadek Ultimy - Venesard - 26-02-16 23:27 Amel, potraktuj to trochę z przymrużeniem oka ;) Jeśli ludzie znają cię ze sceny to wiedzą jaki jesteś, jeśli cię nie znają to co ci zależy na ich opinii? Poza tym to gra scenowo-komediowa, nie ma co się tak o nią rzucać :) RE: Upadek Ultimy - Amelanduil - 27-02-16 00:46 Venesard napisał(a):Amel, potraktuj to trochę z przymrużeniem oka ;) Jeśli ludzie znają cię ze sceny to wiedzą jaki jesteś, jeśli cię nie znają to co ci zależy na ich opinii?Wiesz, ja rozumiem mieć dystans, jeżeli ktoś z ciebie żartuje, ale jest różnica między żartem a obelgą. Turbo słabe jest obrażanie kogoś w swoim projekcie :v Venesard napisał(a):Poza tym to gra scenowo-komediowa, nie ma co się tak o nią rzucać :)Gatunek jak każdy inny, niczego to nie usprawiedliwia. W sumie... zazwyczaj ciekawi mnie, co stoi za opinią niektórych ludzi... Revlis napisał(a):Jeśli ktoś chce wiedzieć, dlaczego postać reprezentująca go zachowuje się lub wygląda w ten lub inny sposób, zapraszam na priv.Ale PW mam zablokowane, więc trochę lipa :v RE: Upadek Ultimy - Yoroiookami - 27-02-16 14:03 Zakończenie gry...zakończenie gry było bebe. Wredota! To już drugi raz. Najpierw twoje demo project2, a teraz to. RE: Upadek Ultimy - olopies - 28-02-16 02:15 Naprawdę ciekawa i fajna gierka, naprawdę duże graty dla twórcy Spoiler: (Otwórz) RE: Upadek Ultimy - Yoroiookami - 29-02-16 00:50 Kleo i ja mamy pytanko. Spoiler: (Otwórz) |