![]() |
|
Nowi admini - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Nowi admini (/Thread-Nowi-admini) |
RE: Nowi admini - Borsuk - 26-05-18 18:45 (26-05-18 16:23)Piotr I napisał(a): Nowy administrator Ultimy, by się przydał Ja Pogralibyście sobie w Bezsensowną Przemoc zamiast sie kłócić RE: Nowi admini - XBroX - 26-05-18 21:48 Ja bym pograł, ale gra mi nie działa. Próbowałem na różne sposoby odpalić i nie idzie. RE: Nowi admini - Crashykk - 27-05-18 01:22 XBroX napisał(a):Większość z was to tylko zazdrosne chamiska, które chciałyby zrobić choć tak dobry projekt jak zrobił Haxo, ale kończy się zwykle na paru mapkach, bo co więcej potraficie ? No może potrafię się zdecydować co chcę włożyć do swojej gry, a nie pchać 20 systemów, które i tak nie zadziałają? Czy to nie ty czasem 3 lata temu wychwalałeś mnie jaki to ja dobry projekt zrobiłem? Jak to ja nie poczułem klimatu RTP? Historia Zaginionej Marchewki? Hmm? Twoja hipokryzja po prostu prześcignęła już wszelkie limity. XBroX napisał(a):Nadal to, że wg. ciebie i może nie tylko ciebie gra jest średnia nie usprawiedliwia hejtu i zazdrości w stronę autora za to, że miał ochotę na różne formy reklamy swojej gry. Tu nie chodzi o żadne reklamowanie, a o sposób w jaki działa Haxo. Najpierw obrabia wszystkim tyłek twierdząc, że nic nie wiedzą o tworzeniu gier, bo on jest jedynym bogiem RM'a. Miesza dosłownie całą scenę z błotem, a później szuka tutaj poklasku i myśli, że go ciepło przyjmiemy. Jak ktoś Cię obrzuca kupą to wiadomo, że nie przyjmujesz tego z uśmiechem. RE: Nowi admini - XBroX - 27-05-18 16:22 byłem świadkiem jak "jechałeś" po haxo z samego faktu, że reklamuje grę i dodałeś jeszcze, że on upadł na dno skoro z robienia amatorskich filmów poszedł do rma. sam depczesz po rmie skoro uważasz, że tworzenie w nim zamiast robienia filmików to upadek...ty masz ogólnie jakieś chore wyobrażenia o robieniu gier. oczywiście, że haxo przerasta ciebie umiejętnościami w rmie - na poziomie własnych mechanik - są lepsze od gotowców z ruby, które wstawiłeś z neta do swoich horrorków. gdzie ta hipokryzja i jej limity. bzdury piszesz. dla ciebie w ogóle reklamowanie gier w rmie i samo korzystanie z niego to upadek także oczym tu pisać - mimo wszystko siedzisz nadal na discordzie i scenie. ten sam typ co gameboye, amelanduile chodząca zazdrość i sprowadzanie co kolejnych ambitnych osób na niziny swoimi oświeconymi metodami co i jak należy robić w rmie, a czego nie robić - bo przecież niby jasne oświecone towarzystwo nie robi, a robi za to nic. Najbardziej rozwala to udawanie sprzedawców, którzy wiedzą co jest wartościowe w grach, ale sami gówno, a nie gry tworzą. Tobie jednak faktycznie przyznam, że ty tworzyłeś jakieś gry, bo te dwa clowny nie mają z tym nic wspólnego, a jednak włażeniem w dupe jazzowi próbują się utrzymać na forum - bo czym innym mogą. a są niczym innym niż szkodnikami, które doprowadzały do upadku rmxp.pl i ultimę właśnie. oczywiście dziadek jazz im poklaskuje, bo myśli, że są obrazem współczesnego rma - a tak naprawdę to lizusy, które stworzyły sobie kolejne kółko adoracji wzajemnej i wmawiają sobie nawzajem jakimi to oni są cudownymi twórcami gier w rmie - tworząc nic - jeżdżąc po twórcach i grach...jeden robi mapki,a drugi skończył na wyciągnięciu grafik z clock tower na snesa i cofnięciu w rozwoju bazy clocktowera tworząc skaczący zbitek pustych map z biegających po nim ripem z clock towera, który wstawił w rpgmakera xp. czyli nie tylko nie stworzył nic co by dorównało clock towerowi, ale w ogóle nie stworzył czegoś co można by nazwać grą... eksperty pany. . obraz discorda... 3 Haxo ? Ja nie widziałem, że on obrabia wszystkim tyłek...nie spotkałem się z tym. zwykle widziałem jak próbował się bronić przed zmasowanym pojazdem haterów. ja znam to towarzystwo wystarczy, że ktoś pokaże, że wierzy w siebie i swoje umiejętności to te zazdrosne chamy rzucą się na niego jak hieny. to nie ten poziom co rpgmaker.net tu jest dzicz pany. fałszywa skromność wymagana. spójrzcie prawdzie w oczy wspólczesna scena rpgmakera w POLSCE to banda dzikusów. Oczywiście nie zaliczam do tych osób fanów gier w rmie i samych twórców gier rmowych...ale całą resztę. RE: Nowi admini - Crashykk - 27-05-18 17:45 XBroX napisał(a):są lepsze od gotowców z ruby, które wstawiłeś z neta do swoich horrorków. gdzie ta hipokryzja i jej limity. To jest kwintesencja po prostu wszystkiego. Pisać o rzeczach, które miały miejsce prawie 5 lat temu. Po prostu twój poziom spadł na dno. To nie tak przecież, że Dawnville wydałem w styczniu/lutym 2014 roku po czym przeszedłem do RMa 2k3, gdzie całą mechanikę do swojego projektu zrobiłem sam (Ponownie przypominam, że jarałeś się Historią Zaginionej Marchewki). Wybiórcza pamięć widzę jest w tobie silna. XBroX napisał(a):byłem świadkiem jak "jechałeś" po haxo z samego faktu, że reklamuje grę i dodałeś jeszcze, że on upadł na dno skoro z robienia amatorskich filmów poszedł do rma.A teraz to już po prostu kłamiesz. Nigdzie nie jechałem po nim, że reklamuje swoją grę. (Jeżeli chodzi o zakładanie Patronite i innych takich rzeczy to okej, ale to jest po prostu przesada. Chociaż dla mnie nadal to nie jest reklama.) Jechałem po nim z tego powodu, iż w nieczysty sposób "wykupił" sobie głosy w ankiecie Demona tylko po to, żeby jego gra dostała się na kanał mimo, iż ludzie nie chcieli jej oglądać. XBroX napisał(a):dla ciebie w ogóle reklamowanie gier w rmie i samo korzystanie z niego to upadek także oczym tu pisać - mimo wszystko siedzisz nadal na discordzie i scenieKolejne wyssane z tyłka słowa, które uroiłeś sobie gdzieś tam w głowie. Nidzie nie napisałem, że tworzenie w RPG makerze to upadek. Śmiałem się jedynie z Haxo, że przerost ambicji było widać już, gdy kręcił swoje mierne filmy oraz że w tym mu nie wyszło to przerzucił się na niszowego RPG makera, bo myślał, że skoro mamy na scenie swoje niewielkie grono to tutaj ludzie go będą chcieli "słuchać". XBroX napisał(a):Haxo ? Ja nie widziałem, że on obrabia wszystkim tyłek...nie spotkałem się z tym.Prawda jest taka, że nic nie wiesz o tej sprawie, a szczekasz najgłośniej dla samego faktu szczekania. RE: Nowi admini - XBroX - 28-05-18 08:19 1 jasne, że Haxo ma ciekawe mechaniki. 2 wspominałeś wyraźnie, że Haxo upadł przechodząc z robienia filmów na rpgmakera. Najwyraźniej dla ciebie tworzenie w rmie to jakiś upadek. widziałem słowo w słowo na discordzie. widziałem też twój wielki foch na fakt, że Haxo chce zarabiać na swojej grze - przecież ty ekspert od wszystkiego obok tych klownów typu amele i gameboye - dołączyłeś do kółka i tkwisz w stagnacji - nie pozwolisz, żeby Haxo robił komercyjną grę. Sam napisałeś, że patronite to przesada - a ja akurat tego nie widzę - widze ogrom pracy i umiejętności, które idą w dobrą stronę. poza tym widzę tylko waszą zmasowaną zazdrość. 3 Właśnie to napisałeś - o czym wspominałem wyżej. Akurat nie dodałeś wtedy tego typu wyjaśnień, które i tak nie mają sensu - bo są twoimi urojeniami wyjaśniającymi co i dlaczego - nadal pełnymi zazdrości swoją drogą i bezpodstawnymi xd 4 Najgłośniej szczeka cały discord z Amelem na czele szczególnie pod filmikami youtube z grą Haxo. To się nazywa dopiero upadek i szczekanie xd Dodam wisienkę na torcie - broniąc Haxo i wspominając, że zauważyłem, że ten discord służy hejtowaniu Haxo i jego gry - otrzymałem bana - po paru tygodniach moich obserwacji. Miałem okazję obserwować czemu służy discord dłuższy okres czasu i poza hejtem na Haxo i spamem o grach na konsole, oraz hejtem na gry z rma - tak na rma (!) nie było tam prawie nic. Dostałem tylko obraz jakie mają podejście do tego wszystkiego przybyli z upadłych sajtów użyszkodnicy, którzy doprowadzili kluczowo do ich upadku - łącznie z Jazzem, którego sobie owinęli w okół palca xd Przecież jeszcze nie tak dawno Jazz nie widziałby tych osób na swoim forum, a co dopiero, aby wchodzić z nimi w jakies interakcje. Coś się mu poprzestawiało xd RE: Nowi admini - Crashykk - 28-05-18 15:49 Twój bełkot po prostu nie ma sensu. Nieważne co napiszę zawsze odpowiadasz tym samym, więc szkoda mojej klawiatury na Ciebie. Skomentuję tylko jedną rzecz: XBroX napisał(a):nie pozwolisz, żeby Haxo robił komercyjną grę. Sam napisałeś, że patronite to przesada - a ja akurat tego nie widzę - widze ogrom pracy i umiejętności, które idą w dobrą stronę. poza tym widzę tylko waszą zmasowaną zazdrość. Tworzyć komercyjny projekt jak najbardziej. Sporo osób to robi i życzę im powodzenia, ale do tego potrzeba mocnej gry, a nie średniaka, który tylko psuje wizerunek sceny i jarania się jakim to jesteś bogiem programu, a reszta to idioci, bo im się nie podoba. PS XBroX napisał(a):dołączyłeś do kółka i tkwisz w stagnacjiOdezwał się ten, który od 10 lat ciągle pisze te same bzdury i nie wydał żadnej gry Zresztą jak już czepiamy się słów na discordzie to sam nie raz pokazałeś jakim ignorantem jesteś. ![]()
RE: Nowi admini - XBroX - 28-05-18 18:38 jak najbardziej doceniam mechaniki autorstwa Haxo i zycze jemu powodzenia. masowy hejt na niego na discordzie jest nieuzasadniony. Nie jest skonczony projekt Haxo - jest ciagle rozwijany. RE: Nowi admini - Crashykk - 28-05-18 19:56 XBroX napisał(a):Nie jest skonczony projekt Haxo - jest ciagle rozwijany.Przecież wszyscy mówili o dawno SKOŃCZONYM Pogromcy Pustki 1, a Haxo pracuje od ohohohoho już nad 2. Ba, ludzie go nawet chwalili na forum, że poprawił sporo baboli z pierwszej części. Serio z każdą wiadomością pokazujesz, że nie wiesz nic na temat tej sprawy. RE: Nowi admini - XBroX - 29-05-18 09:09 1 Akurat kiedy występowało apogeum pojazdów po Haxo gra ciągle była rozwijana. Zazdrosne łachy nie zostawiały suchej nitki po Haxo. O drugiej częście wiem dobrze i świadczy tylko o tym, że HAXO idzie do przodu. 2 Nie dopisuj takich bzdur, żeby bronić spamcordu. Ja dobrze wyjaśniłem poprzednie wiadomości. |