[VXAce] Kingdom - Wersja do druku
Ultima Forum
[VXAce] Kingdom - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema)
+--- Wątek: [VXAce] Kingdom (/Thread-VXAce-Kingdom--3093)

Strony: 1 2 3

RE: Kingdom - Yoroiookami - 24-09-18 20:55

Myślę, że lepiej się skupić na projekcie, bo w tym tempie to ujrzymy go w 2030r. :ehe:

RE: Kingdom - Lartarin - 24-09-18 21:43

Jak to mówią "Śpiesz się powoli" jednak sukcesywnie. Ze stronką poczekaj, aż wpadnie w "łapy" ekspertów od wszystkiego. Wtedy już nie będziesz musiał jej tworzyć :lartarin: W każdym razie TERAZ rób/róbcie grę!

RE: Kingdom - GamesGal - 25-09-18 07:56

Dzisiaj chciałbym wam pokazać jedno zdjęcie aby wam umilić oczekiwanie na demko. Zdjęcie pochodzi z Wioski Kalinowej na rynku wieczorem, kiedy większość mieszkańców idzie do swoich domów lub pije w karczmie.

[Obrazek: Wiecz%25C3%25B3r%2BKalinowa.bmp]
Te na środku zielony przycisk zniknie, on jest tylko dla testerów.

Co do samej stronie, ponieważ na forach pojawiły się komentarze że lepiej jej nie robić lub po prostu poczekać z nią. Stronna pojawi się około Październik-Listopad.

Miłego dnia życzy Games Gal i zespół.

RE: Kingdom - GamesGal - 30-09-18 18:06

Oto link do dema: DEMO

Proszę o opinię i mam nadzieje że zrozumiecie że to dopiero demo.

RE: Kingdom - GamesGal - 01-10-18 18:37

Ponieważ zostało zgłoszono dużo błędów w demie postanowiłem dzisiaj o 22 wydać patcha który poprawia większość błędów, z gry.

RE: Kingdom - GamesGal - 01-10-18 21:06

Oto poprawiona wersja dema:
http://www.mediafire.com/file/8oqdndwsxqqcqqh/Kingdom+RPG+MAKER+PATCH+DEMO.exe

Poprawiono około 20-30 błędów, mam nadzieje że już gra jest czysta ale jak znamy życie gier to jeszcze jakieś są.

RE: Kingdom - Lartarin - 01-10-18 22:54

No dobra...^^ Pobiorę 2gi raz. W czasie gry uśmiech i zdziwienie zarazem, nie chciały zmazać się z twarzy :lartarin:
Co do dialogów -> Od kiedy robi się spację przed wykrzyknikiem lub znakiem zapytania... Może przed kropką czy przecinkiem też "walnijmy" spację.
Nie bierz tego do siebie, tak tylko piszem :roll:

RE: Kingdom - GamesGal - 01-10-18 22:58

Spokojnie nic nie wezme do siebie w sensie negatywnym. Każda małą wpadka przeoczona przez nas, często niszczy odbior gry, wiec dzięki takim informacją wiem że musimy to naprawić. Lartarin czekam na twoją opinie dotyczącą Kingdom.

RE: Kingdom - Witcherek01 - 24-12-18 11:34

Nie mogę się doczekać Kingdoma, zasysam demko ;)