![]() |
|
[VXAce] Kingdom - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] Kingdom (/Thread-VXAce-Kingdom--3093) |
RE: Kingdom - Yoroiookami - 24-09-18 20:55 Myślę, że lepiej się skupić na projekcie, bo w tym tempie to ujrzymy go w 2030r. RE: Kingdom - Lartarin - 24-09-18 21:43 Jak to mówią "Śpiesz się powoli" jednak sukcesywnie. Ze stronką poczekaj, aż wpadnie w "łapy" ekspertów od wszystkiego. Wtedy już nie będziesz musiał jej tworzyć RE: Kingdom - GamesGal - 25-09-18 07:56 Dzisiaj chciałbym wam pokazać jedno zdjęcie aby wam umilić oczekiwanie na demko. Zdjęcie pochodzi z Wioski Kalinowej na rynku wieczorem, kiedy większość mieszkańców idzie do swoich domów lub pije w karczmie. ![]() Te na środku zielony przycisk zniknie, on jest tylko dla testerów. Co do samej stronie, ponieważ na forach pojawiły się komentarze że lepiej jej nie robić lub po prostu poczekać z nią. Stronna pojawi się około Październik-Listopad. Miłego dnia życzy Games Gal i zespół. RE: Kingdom - GamesGal - 30-09-18 18:06 Oto link do dema: DEMO Proszę o opinię i mam nadzieje że zrozumiecie że to dopiero demo. RE: Kingdom - GamesGal - 01-10-18 18:37 Ponieważ zostało zgłoszono dużo błędów w demie postanowiłem dzisiaj o 22 wydać patcha który poprawia większość błędów, z gry. RE: Kingdom - GamesGal - 01-10-18 21:06 Oto poprawiona wersja dema: http://www.mediafire.com/file/8oqdndwsxqqcqqh/Kingdom+RPG+MAKER+PATCH+DEMO.exe Poprawiono około 20-30 błędów, mam nadzieje że już gra jest czysta ale jak znamy życie gier to jeszcze jakieś są. RE: Kingdom - Lartarin - 01-10-18 22:54 No dobra...^^ Pobiorę 2gi raz. W czasie gry uśmiech i zdziwienie zarazem, nie chciały zmazać się z twarzy Co do dialogów -> Od kiedy robi się spację przed wykrzyknikiem lub znakiem zapytania... Może przed kropką czy przecinkiem też "walnijmy" spację. Nie bierz tego do siebie, tak tylko piszem RE: Kingdom - GamesGal - 01-10-18 22:58 Spokojnie nic nie wezme do siebie w sensie negatywnym. Każda małą wpadka przeoczona przez nas, często niszczy odbior gry, wiec dzięki takim informacją wiem że musimy to naprawić. Lartarin czekam na twoją opinie dotyczącą Kingdom. RE: Kingdom - Witcherek01 - 24-12-18 11:34 Nie mogę się doczekać Kingdoma, zasysam demko ;) |