![]() |
[VX] System RPG VX - Shikima Kingdom II - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] System RPG VX - Shikima Kingdom II (/Thread-VX-System-RPG-VX-Shikima-Kingdom-II) |
RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Yoroiookami - 23-08-14 11:59 "Yoroi usłyszał wrzaski wściekłego tłumu wołającego o brak cenzury i zadecydował ~ gwiazdki muszą zostać zniszczone!" ![]() A tak poważnie to trzymam kciuki. ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Ayene - 23-08-14 13:17 Gwiazdek nie będzie ![]() ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Gorn5 - 23-08-14 16:26 Róbta tą gre, bo nie ma w co grać. Nie podoba mi się pierwszy screen. RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 23-08-14 17:13 Dzięki ![]() ![]() ![]() g5 Maolatki zagrają najwyżej w wersję (Cut) ^^ posłuchasz pięknych opisów przyrody lub czegoś w tym rodzaju... Fajnie nie! ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 15-11-14 00:33 Coś tam brnie od czasu do czasu ^^ Może kiedyś się ukończy ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Yoroiookami - 15-11-14 03:02 (15-11-14 00:33)Lartarin napisał(a): Coś tam brnie od czasu do czasu ^^ Może kiedyś się ukończy Byle coś się ukończyło w fajny sposób ![]() ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - X-Tech - 15-11-14 03:43 Dajcie tego zboczucha bo nierad jestem do tworzenia kolejnej szajby, a potrzebuje chorego w sporych ilościach. RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 06-01-15 22:20 Yoroiookami napisał(a):Byle coś się ukończyło w fajny sposóbBez przyjemności Shikima Kingdom nie ma racji bytu ![]() ![]() X-Tech napisał(a):Dajcie tego zboczucha bo nierad jestem do tworzenia kolejnej szajby, a potrzebuje chorego w sporych ilościach.To gra Ero-Fabularna, a nie jakiś tam zboczuch ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Lartarin - 30-05-15 10:01 Coś tam poszło do przodu i jeszcze ma siłę iść ![]() RE: System RPG VX - Shikima Kingdom II - Venesard - 30-05-15 10:20 Rzuć jakiś screen, cokolwiek, żeby było widać że poszło do przodu :) |