![]() |
|
Podanie o zmianę nicku - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Podanie o zmianę nicku (/Thread-Podanie-o-zmian%C4%99-nicku) |
RE: Podanie o zmianę nicku - Pakit - 18-03-14 14:32 Aktualny nick: Pakit Przyszły nick: Andre Krótkie uzasadnienie: Na forum jest użytkownik Pakitos, nie chce by nas mylili... Podanie odrzucone! RE: Podanie o zmianę nicku - hans - 19-03-14 21:29 Aktualny nick: Zajonc Przyszły nick: hans Krótkie uzasadnienie: "zajonc" pochodzi ze starych czasów. Chciałbym wypuścić grę pod nowym nickiem, którym się w niej podpisałem i będę go używał na forach i w przyszłych projektach. Aktualny nick nie podoba mi sie a pozatym kilku moich znajomych go używa :/ Okej! RE: Podanie o zmianę nicku - Gorn5 - 27-08-14 13:20 Aktualny nick: GamesBytes Przyszły nick: Gorn5 Krótkie uzasadnienie: Tak jak kolega wyżej, mój nick pochodzi ze starych czasów. Od dawna wszędzie używam nicku Gorn5. Po prostu nie chcę już widzieć tego nicku co mam, bo to mi przypomina złe czasy. OK ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - pepczakk - 14-10-14 20:56 aktualny nick: pepczak nowy: pepczakk uzasadnienie: nick się może nie bardzo zmienił, ale skradziono mi email, którym posługiwałem się na każdym innym serwisie oprócz ultimy i youtube, więc musiałem założyć nowe konta na których nazwałem się pepczakk i takim właśnie nickiem się posługuję. proszę o zmianę :) OK ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Kostek - 25-10-14 12:48 Aktualny nick: DrLives Przyszły nick: Kostek Krótkie uzasadnienie: Mój obecny nick pochodzi od gry, w którą grałem ostatnio może jakieś 4 lata temu. Nick chcę zmienić na Kostek, ponieważ każdy się tak do mnie zwraca (moja ksywka) ale głównie dlatego iż robię grę o podobnej nazwie i fabule związanej z moją osobą. OK ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Mekuso - 15-12-14 16:36 Aktualny nick: Minko Przyszły nick: Mekuso Krótkie uzasadnienie: Minko to takie... od nazwiska, lol. Niby wiele zrobiłem pod tą nazwą, ale już nikt mnie z tym nickiem nie kojarzy. Ostatnio pomyślałem o zmianie na "Mekuso"... Mam z tą nazwą wiele miłych wspomnień (wciągnąłem się w hardcore techno dzięki piosence RoughSketcha - "Mekuso Hanakuso" oraz spodobało mi się tak bardzo, że tak nazwałem swojego lisa). Okej RE: Podanie o zmianę nicku - Avaron - 21-01-15 21:25 Aktualny nick: Darraner Przyszły nick: Avaron Krótkie uzasadnienie: Darraner jest mało klimatyczny :/ Avaron jest taki pro xD niedługo zamierzam wydać projekt pod tym nickiem :> ~ok RE: Podanie o zmianę nicku - Yotta - 24-01-15 15:48 Obecny nick: Yotta Przyszły nick: Mainstream Shark Powód: Obecnie utożsamiam się właśnie z Sharkiem, moje pikselowe prace sygnuję właśnie tym nickiem. Login niepoprawnej długości. Podaj login o długości od 4 do 15 znaków. ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Aleks Mercer - 30-03-15 17:23 Obecny nick: MasterCzopek Nowy nick: Aleks Mercer Uzasadnienie: Aleks Mercer to 1 z mojch ulubionych postaci i nie chce mieć czopka w nicku. OK ~Ayene RE: Podanie o zmianę nicku - Creege - 04-06-15 01:53 Aktualny nick: JestemZwloki Przyszły nick: Creege Krótkie uzasadnienie: Chyba uzasadnienia nie muszę pisać XD Ale jakby co. Stara nazwa mi się nie podoba oraz będę gry podpisywał przyszłym nickiem. ~powiedzmy, że... ok |