![]() |
|
[VX] The Legend of Zelda-Lost Woods - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VX] The Legend of Zelda-Lost Woods (/Thread-VX-The-Legend-of-Zelda-Lost-Woods) |
RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - Kopernik - 17-03-14 17:02 Cóż... Nie wiem jak u innych ale jedyne co ja widzę po otwarciu spoilera to zakaz hotlinkowania. RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - krakoman - 17-03-14 17:08 (17-03-14 17:02)Kopernik napisał(a): Cóż... Nie wiem jak u innych ale jedyne co ja widzę po otwarciu spoilera to zakaz hotlinkowania. Poprawiłem ;) Wcześniej działało. RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - krakoman - 15-05-14 15:58 Zła wiadomość. Musiałem zrestartować system mojego lapka i pliki gry zniknęły :C Na szczęście wraz z kolegą robimy podobny projekt ale nie w uniwersum Zeldy tylko na podstawie książki "Zwiadowcy". Jak prace nad grą się rozwiną to dodam zapowiedź :) RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - kanumerki - 15-05-14 16:25 Cytat:Zła wiadomość. Musiałem zrestartować system mojego lapka i pliki gry zniknęły :CJak wiele razy to słyszeliśmy ;c RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - X-Tech - 15-05-14 18:11 Ja już nie biorę na serio żadnych zapowiedzi polskich gier na rma. RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - Adrapnikram - 15-05-14 19:35 W takim razie czekam na przygody Will'a RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - ralfek - 15-05-14 20:09 Ech,szkoda gadać... Już to widzę jak zrobią z przeciętnej serii "Grę" Seria nie wyróżniała się niczym...O przepraszam...... Opowiadała o dzieciach ratujących "coś" raz jakiś raz jakiś zamek nietrudno się domyślić jednak że była przewidywalna gdyż jest to seria dla tak zwanej "młodzieży" No chyba że zrobicie coś fajnego...tak czy siak trzymam kciuki" Przeczytałem wszystkie książki. RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - krakoman - 16-05-14 09:52 Tak naprawdę od jakiegoś czasu zajmowałem sie bardziej Zwiadowcami niż Zeldą ponieważ miałem więcej osób chętnych do pomocy (mój kolega załatwił nawet dość profesjonalną ekipę do voice actingu). Ogólnie mechanika gry będzie nieco podobna do tego co chciałem zrobić w Zeldzie. I już uspokoję fanów że gra nie będzie naruszała fabuły książek. Nie będzie to bezpośrednia egranizacja, tylko produkcja w której będziemy mogli uczestniczyć w ważnych momentach z serii. Sam wiele nie wiem o Zwiadowcach, ale ja zajmuje sie tylko tworzeniem gry. Za fabułę odpowiada mój kolega który przeczytał każdą książke po kilka razy :) W sumie jest nas trzech+ludzie od voice actingu ( oczywiście nie są to osoby w wieku 14 lat). Na zapowiedź musicie trochę poczekać. RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - Athanor - 16-05-14 15:57 Nie czytałem jeszcze zwiadowców, sugerujesz że dzięki tej grze "przeczytam" książkę grając w nią? Czekam z niecierpliwością, ciekawi mnie ile będzie gra trwała, bo widziałem że te książki spore są RE: The Legend of Zelda-Lost Woods - krakoman - 16-05-14 19:44 Athanor napisał(a):Czekam z niecierpliwością, ciekawi mnie ile będzie gra trwała, bo widziałem że te książki spore sąJak już mówiłem gra nie będzie bezpośrednią egranizacją, czyli nie będzie opowiadała całej historii z wszystkich książek. Będziemy mogli uczestniczyć w niektórych scenach (co będzie fabularnie wytłumaczone). Gra będzie przez to nieco liniowa (będzie to bardziej Hack & Slash niż jRPG) To raczej produkcja dla fanów, ale inni gracze nie będą chyba zawiedzeni. |