![]() |
|
Ultima Tournament IV? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Ultima Tournament IV? (/Thread-Ultima-Tournament-IV) |
RE: Ultima Tournament IV? - Crashykk - 16-12-13 20:45 Ja bardzo chetnie wzialbym udzial. RE: Ultima Tournament IV? - X-Tech - 16-12-13 20:54 Nawet ja mogę odpalić makera na parę chwil i zrobić jakąś miejscówkę w temacie świąt. Nie ma ograniczeń i cenzury. Ktoś musi jednak z adminów zebrać te prace i potem udostępnić do głosowania. To by było na tyle. CZAS na wykonywanie pracy wystarczający to dosłownie parę godzin w rpgmakerze, więc to można zrobić w jeden dzień praktycznie (całą lokację) na całość konkursu poświęcić ze 3-5 dni, by wyrobić się przed świetami. Musicie się z administracji ludzie odezwać jeszcze dziś inaczej to przeskoczy na tsukuru raczej na pewno, a w ten sposób ominie sporo frajdy waszych userów. Aha wielkość lokacji to 50x50 max. RE: Ultima Tournament IV? - Lartarin - 16-12-13 21:16 Pomysł rzeczywiście dobry, ale nie na ten rok. Może w atmosferze grudniowych świąt 2014 roku (lub wcześniej), chęć wzięcia udziału w podobnym konkursie, dalej będzie się tliła w waszych dobrych serduszkach... Na teraz, z wielu przyczyn jest to niemożliwe. W każdym razie Wesołych Świąt. Temat zamykam. |