![]() |
|
Porażki RM-a - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Porażki RM-a (/Thread-Pora%C5%BCki-RM-a) |
RE: Porażki RM-a - Multi0 - 20-12-13 20:54 Azor za dużo szczeka, Viuu nie ma od dawna kolorku bo nie ma moda, a ten jest ślepy i nie dojrzał za to odrazu wyleciał robić spam i się o byle co wykłócać, robił to już na koncie Azorczaka, gdy zły Rahim był jeszcze zły Azorczak widząc zadymę postanowił się dołączyć i siać zamęt, widzę że mimo iż ma nowe konto to nadal trzymają się jego stare nawyki. Proponuje w tym miejscu zakończyć ten wątek bo ni jak jest on związany z tematem, a wszelkie nie jasności załatwiajcie na pw. RE: Porażki RM-a - Hubertov - 20-12-13 21:54 Rahim napisał(a):Azor za dużo szczeka, Viuu nie ma od dawna kolorku bo nie ma moda, a ten jest ślepy i nie dojrzał za to odrazu wyleciał robić spam i się o byle co wykłócać, robił to już na koncie Azorczaka, gdy zły Rahim był jeszcze zły Azorczak widząc zadymę postanowił się dołączyć i siać zamęt, widzę że mimo iż ma nowe konto to nadal trzymają się jego stare nawyki. Bronisz Viuu bardziej niż on sam siebie 0.0 Nie wiem, sądzisz że jest infantylnym dzieckiem i nie potrafi żyć w grupie i trzeba go chronić? What the? What the? Że wyśmiewa GamesBytes to dobrze, ale jak o nim się powie prawde to nagle panika i wpada dzielny rycerz Rahim(ślepy z resztą, nie mam już nicku "Azorczak") po prostu traktujmy się równo, a nie jeden ma znajomości(Viuu, nie mówię o tobie), a drugi dopiero zaczyna i ma pod górkę. RE: Porażki RM-a - helio108 - 20-12-13 22:05 Juzu o_0 o co wy się3 tak kłucicie? To co robice jest chore... RE: Porażki RM-a - X-Tech - 20-12-13 22:07 są zdenerowani brakiem sukcesów w rpgmaker xd RE: Porażki RM-a - Hubertov - 20-12-13 22:18 X-Tech napisał(a):są zdenerowani brakiem sukcesów w rpgmaker xd trzeba sie za gitarke wziąć xd RE: Porażki RM-a - helio108 - 20-12-13 22:39 Dobra Spoko To dość drażliwy temat ale niekturzy są sfulstrowani tą rozmową. RE: Porażki RM-a - Gorn5 - 20-12-13 22:54 Nie wiem zaczeło się od tego, że powiedziałem, że "impreza" - "Porażki RM-a jest trochę okrutne dla innych. Nie którzy mogą mieć z tego niezłą zabawę, ale niektórzy mogą, poważnie ucierpieć. Następnie nagle wszyscy przyczepili się do zespołu GamesBytes (szybka zmiana tematu) I tak się wszystko zaczeło. Dobra jak już Viuu pisał. Skupmy (a raczej SKUPCIE) się na głównym temacie (Porażki RM-a) Ja już nie mam zamiaru wypowiadać się więcej na temat tej "imprezy" Pozdro dla wszystkich ;) RE: Porażki RM-a - Viuu - 21-12-13 02:01 GamesBytes napisał(a):nagle wszyscy przyczepili się do zespołu GamesBytesPrzecież tylko ja się przyczepiłem :O I to w sumie mało zaskakujące, normalne wręcz w wypadku mojej osoby. A przechodząc do rzeczy, GamesBytes ma rację. Po prostu zatrzymajcie dla siebie wszelkie kolejne komentarze w tej sprawie. I niech ktoś wyczyści temat od mojej pierwszej tu wypowiedzi w dół. RE: Porażki RM-a - Angius - 21-12-13 02:07 >MFW ![]() I proszę o nieczyszczenie tematu, niektóre flamewary są świetne, a jeśli już gdzieś się mają odbywać, to niech to będzie mój temat RE: Porażki RM-a - Rave - 21-12-13 06:10 (19-12-13 20:15)Angius napisał(a): Tak, Rave, Babbarabba mam na dysku, Jak słałeś na raz, to to drugie też pewnie gdzieś jest :) Nie, nie słałem na raz. |