Porażki RM-a - Wersja do druku
Ultima Forum
Porażki RM-a - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy)
+--- Wątek: Porażki RM-a (/Thread-Pora%C5%BCki-RM-a)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Porażki RM-a - Multi0 - 20-12-13 20:54

Azor za dużo szczeka, Viuu nie ma od dawna kolorku bo nie ma moda, a ten jest ślepy i nie dojrzał za to odrazu wyleciał robić spam i się o byle co wykłócać, robił to już na koncie Azorczaka, gdy zły Rahim był jeszcze zły Azorczak widząc zadymę postanowił się dołączyć i siać zamęt, widzę że mimo iż ma nowe konto to nadal trzymają się jego stare nawyki.
Proponuje w tym miejscu zakończyć ten wątek bo ni jak jest on związany z tematem, a wszelkie nie jasności załatwiajcie na pw.

RE: Porażki RM-a - Hubertov - 20-12-13 21:54

Rahim napisał(a):Azor za dużo szczeka, Viuu nie ma od dawna kolorku bo nie ma moda, a ten jest ślepy i nie dojrzał za to odrazu wyleciał robić spam i się o byle co wykłócać, robił to już na koncie Azorczaka, gdy zły Rahim był jeszcze zły Azorczak widząc zadymę postanowił się dołączyć i siać zamęt, widzę że mimo iż ma nowe konto to nadal trzymają się jego stare nawyki.
Proponuje w tym miejscu zakończyć ten wątek bo ni jak jest on związany z tematem, a wszelkie nie jasności załatwiajcie na pw.

Bronisz Viuu bardziej niż on sam siebie 0.0
Nie wiem, sądzisz że jest infantylnym dzieckiem i nie potrafi żyć w grupie i trzeba go chronić? What the? What the? Że wyśmiewa GamesBytes to dobrze, ale jak o nim się powie prawde to nagle panika i wpada dzielny rycerz Rahim(ślepy z resztą, nie mam już nicku "Azorczak") po prostu traktujmy się równo, a nie jeden ma znajomości(Viuu, nie mówię o tobie), a drugi dopiero zaczyna i ma pod górkę.

RE: Porażki RM-a - helio108 - 20-12-13 22:05

Juzu o_0
o co wy się3 tak kłucicie?
To co robice jest chore...

RE: Porażki RM-a - X-Tech - 20-12-13 22:07

są zdenerowani brakiem sukcesów w rpgmaker xd

RE: Porażki RM-a - Hubertov - 20-12-13 22:18

X-Tech napisał(a):są zdenerowani brakiem sukcesów w rpgmaker xd

trzeba sie za gitarke wziąć xd

RE: Porażki RM-a - helio108 - 20-12-13 22:39

Dobra Spoko
To dość drażliwy temat ale niekturzy są sfulstrowani tą rozmową.

RE: Porażki RM-a - Gorn5 - 20-12-13 22:54

Nie wiem zaczeło się od tego, że powiedziałem, że "impreza" - "Porażki RM-a jest trochę okrutne dla innych. Nie którzy mogą mieć z tego niezłą zabawę, ale niektórzy mogą, poważnie ucierpieć.

Następnie nagle wszyscy przyczepili się do zespołu GamesBytes (szybka zmiana tematu)
I tak się wszystko zaczeło. Dobra jak już Viuu pisał. Skupmy (a raczej SKUPCIE) się na głównym temacie (Porażki RM-a) Ja już nie mam zamiaru wypowiadać się więcej na temat tej "imprezy"

Pozdro dla wszystkich ;)

RE: Porażki RM-a - Viuu - 21-12-13 02:01

GamesBytes napisał(a):nagle wszyscy przyczepili się do zespołu GamesBytes
Przecież tylko ja się przyczepiłem :O
I to w sumie mało zaskakujące, normalne wręcz w wypadku mojej osoby.

A przechodząc do rzeczy, GamesBytes ma rację. Po prostu zatrzymajcie dla siebie wszelkie kolejne komentarze w tej sprawie.
I niech ktoś wyczyści temat od mojej pierwszej tu wypowiedzi w dół.

RE: Porażki RM-a - Angius - 21-12-13 02:07

>MFW
[Obrazek: 4a6.png]
I proszę o nieczyszczenie tematu, niektóre flamewary są świetne, a jeśli już gdzieś się mają odbywać, to niech to będzie mój temat mrgreen

RE: Porażki RM-a - Rave - 21-12-13 06:10

(19-12-13 20:15)Angius napisał(a):  Tak, Rave, Babbarabba mam na dysku, Jak słałeś na raz, to to drugie też pewnie gdzieś jest :)

Nie, nie słałem na raz.