Screenshot thread - Wersja do druku
Ultima Forum
Screenshot thread - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny)
+--- Wątek: Screenshot thread (/Thread-Screenshot-thread)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Screenshot thread - Yoroiookami - 22-11-15 17:22

Toż to dziki PaC. :lala: Ciekawe, że w rączce trzyma siatkę.

Klimatyczna mapka, PaC. mrgreen

RE: Screenshot thread - PaC - 22-11-15 19:30

(22-11-15 16:51)Lartarin napisał(a):  Ładnie, kolorowo... a na drzewo nie zwróciłam uwagi ^^ To srkin z Zenka?
Walka z tajemniczego projektu :lol2:

E tam, Zenek to poważna produkcja, a nie takie byle co jak to.
PaC ma miecz i siatke, to oznacza jedno... Jest dzikim zbuntowanym rybakiem!

@EDIT
Mapka w całości, jeszcze trzeba pare rzeczy poprawić. Co o niej sądzicie?
Spoiler: (Otwórz)
troche duża więc w spoilerze, polecam otworzyć w nowym oknie

RE: Screenshot thread - Ozzma - 24-11-15 15:44

Yoroi, Lartarin! Co nowego tworzycie? Screeny ładne ale nic nie mówią.

RE: Screenshot thread - Yoroiookami - 24-11-15 17:44

(24-11-15 15:44)Ozzma napisał(a):  Yoroi, Lartarin! Co nowego tworzycie? Screeny ładne ale nic nie mówią.

Bo Lartarin mi za wiele przypisuje! :grozi: To jej arcydzieło! Taka już z niej śfinia. :lartarin: :przytul:

A o grze wiem tyle, że będzie bombowa. :lol2:

RE: Screenshot thread - Lartarin - 24-11-15 21:26

Jakie moje... Ty robisz "czary" :lartarin:
Gra (o ile wyjdzie) będzie czymś na rodzaj scenówki ^^ Tak w skrócie ^@^

RE: Screenshot thread - Ozzma - 27-11-15 15:28

Więc nie mogę się doczekać. Czekam na kolejną porcję screenów z tymi "czarami" od Yoroi'ego :ozzma:

RE: Screenshot thread - Dr Man - 28-11-15 01:14

Dawno w ogóle coś tu wrzucałem, w dodatku każdy (chyba) myśli że nie żyje wraz z moimi projektami xD

[Obrazek: 2u59mkl.png]

[Obrazek: dejwh.png]

RE: Screenshot thread - Yoroiookami - 28-11-15 01:43

Z miedzianego prętu? :co: To już nawet drewno by było lepsze. Miedź bardzo łatwo się zgina, dlatego przerabia się ją na brąz. Przynajmniej z tego co wiem. Nie polecam. :ehe: Chociaż do naszyjników i kolczyków by pasowała. :roll:

Bardzo łądna oprawa, tak przy okazji. smiles Mapka trochę za ciemna, moim zdaniem, no chyba że jest opcja z pochodnią.

RE: Screenshot thread - Kryzz333 - 28-11-15 01:52

Fajnie że The Hero się nadal rozwija. Screeny są fajne, crafting dobrze wygląda, mam nadzieję że z gamepleyowego punktu widzenia też jest git.

Las jest spoko, o ile efekt jest przemyślany.

RE: Screenshot thread - Dr Man - 28-11-15 01:59

Na szczęście Yoroi gra nie musi być zgodna z rzeczywistością, a miedź jest realnym materiałem w mojej grze jako broń. xD

To jest dopiero ciemnica:
[Obrazek: 15mecxt.png]

Wszystko jest tu zamierzone, chcę by gracz bał się nadejścia nocy zważywszy na niebezpieczeństwa które mają miejsce po zmroku. Watahy wilków które losowo mogą nas zaatakować, zmniejszona widoczność (istnieję umiejętność która pozwala nam na zwiększenie widoczności, a zwie się adaptacja wzroku która ma 4 poziomy rozwoju)
Czyli im mniejsza widoczność tym trudniej uciec od przeciwnika, nie zapominajmy że on bez problemu może nas złapać, więc jednak lepiej wrócić do miasta lub rozbić obóz i przeczekać do świtu.

Kryzz crafting jest przemyślany, możemy przetapiać rudę na sztabki, sztabki na surowe pręty z których możemy wykuć miecz. Za wykucie miecza otrzymujemy doświadczenie, jeśli osiągniemy daną ilość doświadczenia awansujemy na kolejny poziom. Im większy poziom tym większa szansa na poszczególny typ przedmiotu (jakość). W grze jest 5 typów które decydują o ich statystykach i wartości. Przy kuciu miecza mamy szansę na stworzenie np. Epickiego Miecza który jest o wiele droższy od zwykłego miecza a przede wszystkim jego statystyki są o wiele lepsze.