![]() |
|
[XP / VX / VXAce] RPG Maker.eu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: [XP / VX / VXAce] RPG Maker.eu (/Thread-XP-VX-VXAce-RPG-Maker-eu) |
RE: RPG Maker.eu - Adrapnikram - 16-03-14 17:47 Najbardziej chodziło mi o animacje i facesety RE: RPG Maker.eu - Hubertov - 16-03-14 18:09 http://www.med iafire.com/download/gx9p54c38kns39t/TOWN_&_VILLAGE.rar RE: RPG Maker.eu - Kopernik - 16-03-14 19:21 Spoko przyda się, tylko kogo dać w Napisach, chyba nie Czombera...? Może być "część tekstur pochodzi ze strony RPG Maker.eu " ??? RE: RPG Maker.eu - ralfek123456 - 16-03-14 19:38 no a czemu nie? myślisz że jakiś anglik czy japoniec będzie specjalnie sprawdzał polaków......... RE: RPG Maker.eu - Amelanduil - 16-03-14 21:32 cały ten wątek stał się tak żałosny że nawet brakuje mi słów na to żeby to opisać x_x RE: RPG Maker.eu - Kopernik - 16-03-14 21:39 Mowa jest srebrem, a milczenie złotem Amelanduil. :) RE: RPG Maker.eu - ADI - 17-03-14 14:16 Hej... Narazie nie ma co tu nikogo obrażać ani nic... Czombera nie ma tydzień, może ma problemy z łączem? Ja też często mam różne przerwy z netem. Miejmy nadzieje że wróci i wyjaśni XD Ale w zasadzie nadal ze stronki można brać zasoby - ale nie te w paczkach, a te które są przedstawiane pod linkiem do download'u RE: RPG Maker.eu - Athanor - 17-03-14 14:54 Bogu dzięki. Właśnie robię paczkę lasów (z 7 tilesetów) i mi się udało zainstalować tą z rpgmakera.eu Cx Zgadzam się z przedmówcą, obrażacie a może wyjechał do Francji? Bo co? Bo jest gorszy? RE: RPG Maker.eu - Kopernik - 17-03-14 16:18 Nie chodzi że go nie ma... Co powiesz na sms'y? No chyba że rzeczywiście ktoś mu się włamał (mało prawdopodobne). RE: RPG Maker.eu - Pakit - 18-03-14 14:47 (16-03-14 21:32)Amelanduil napisał(a): cały ten wątek stał się tak żałosny że nawet brakuje mi słów na to żeby to opisać x_x Bo co? Bo użytkownik robi coś dla innych i wrzuca tu zasoby które zakupił aby każdy z nich mógł korzystać? Współdzieli z nami swoją licencję na grafiki, robi dla nas bardzo dużo, serio nie rozumiem dlaczego się czepiacie go, jako jeden z nielicznych coś tu wrzuca dla innych. I TO ZA WŁASNE PIENIĄDZE! Czekam na resztę nowych paczek grafik, które pojawiły się, a nie zostały dodane na stronę. Polecam zmianę hostingu na mediafire. |