[XP] 5 GB Materiałów na XP - Wersja do druku
Ultima Forum
[XP] 5 GB Materiałów na XP - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y)
+--- Wątek: [XP] 5 GB Materiałów na XP (/Thread-XP-5-GB-Materia%C5%82%C3%B3w-na-XP)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: 5 GB Materiałów na XP - Dragon Kamillo - 12-09-14 20:05

Ogólnie trochę bida z nyndzą po 5 Giga spodziewałem się jednak czegoś lepszego.

RE: 5 GB Materiałów na XP - Avaron - 27-10-14 16:16

Aktualnie pobieram :) mam nadzieje że to nie te paczuszki co można zakupić u Enterbrain przerobione pod XP :/

RE: 5 GB Materiałów na XP - X-Tech - 27-10-14 16:27

(12-09-14 20:05)Dragon Kamillo napisał(a):  Ogólnie trochę bida z nyndzą po 5 Giga spodziewałem się jednak czegoś lepszego.
Czyli, że wielkość zasobów ma oznaczać, że są lepsze niż się spodziewałeś ? XD

Ogólnie niezłe zasoby.

RE: 5 GB Materiałów na XP - Dragon Kamillo - 27-10-14 17:38

X-Tech miałem nadzieję że chociaż jakaś część będzie urywała dupe, a tu gówno. Im większa paczka tym większe prawdopodobieństwo że znajdą się w niej ciekawe grafiki pośrud syfu - jak często wyglądają zasoby pod XP. Niestety zazwyczaj jest to syf.

RE: 5 GB Materiałów na XP - Avaron - 27-10-14 17:53

Nie wiem dlaczego ale part 3 nie chce mi się pobrać dochodzi do 477 MB i kuniec po prostu przerywa pobieranie :( mógłby ktoś wrzucić to w 1 pliku? byłbym wdzięczny :)

RE: 5 GB Materiałów na XP - Athanor - 17-11-14 12:57

Ma ktoś może link do całej paczki w Winrarze, torrencie albo normalnym 7zipie?
Nie ściągnę wszystkich części bo nie mam miejsca na dysku, a przy wypakowywaniu tym 7z są błędy.

RE: 5 GB Materiałów na XP - X-Tech - 17-11-14 15:17

(27-10-14 17:38)Dragon Kamillo napisał(a):  X-Tech miałem nadzieję że chociaż jakaś część będzie urywała dupe, a tu gówno. Im większa paczka tym większe prawdopodobieństwo że znajdą się w niej ciekawe grafiki pośrud syfu - jak często wyglądają zasoby pod XP. Niestety zazwyczaj jest to syf.

No tak jeśli rozpatrywać grafike z xp ogólnie i nie trafia ona w gust to faktycznie cała paczka to może być syf. Mnie grafy z XP nie przekonują o tyle że są za cukierkowate aby były poważne ale i za mało cukierkowate aby były odpowiednio abstrakcyjne na szalonego rpga. To coś dziwnego co ma swój specyficzny japoński klimat trzeba po prostu wpasować się klimatem innych elementów w te grafiki. Jeśli się nie lubi takiego stylu (ja go nie używam) to wiadomo że cała paka to shit. Mi się kojarzy to trochę z grafiką z paru jrpg np: z Suikodena http://oyster.ignimgs.com/wordpress/write.ign.com/156136/2014/07/suikoden-i-ii-20050916025736691_640w.jpg ale bardziej zniekształconą. Na swój sposób fajna grafika jest z XP w niektórych klimatach gier głównie takich nieco bardziej naturalnych fabularnie jrpgach/przygodówkach itp.

RE: 5 GB Materiałów na XP - Adrapnikram - 17-11-14 19:24

Najchętniej bym to spakował w w winrara i wam wysłał ale mam 2 probemy
1 Nie mam tyle transferu.
2 Potrzbna jest zgoda" zbieracza" materiałów.

RE: 5 GB Materiałów na XP - takikaki012 - 17-11-14 19:28

nie dziala :/

RE: 5 GB Materiałów na XP - Adrapnikram - 17-11-14 21:19

Pogrupuje te materiały po swojemu i wstawie może 1-2 gb do pobrania tak aby było wiadomo do jakiego stylu i ew. Poszukam autorów. Jednak nie spodziewajcie się paczki nie wcześniej niż pod choinkę xd