![]() |
|
W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) (/Thread-W-jak%C4%85-gr%C4%99-ostatnio-gracie-i-polecacie-PC-KONSOLE) |
RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Kryzz333 - 16-02-15 14:47 Grałem w podstawową wersję. Całkiem niezła była, ale w końcu się nudzi. W moim najlepszym savie dobiłem do prawie 2 lat w grze. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Avaron - 16-02-15 15:47 Ja tam grałem ok. 100 godzin na single i dalej gram :D RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - spartanPAGE - 16-02-15 17:06
RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Yotta - 16-02-15 21:19 (16-02-15 17:06)spartanPAGE napisał(a): Walking Dead? RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - spartanPAGE - 16-02-15 21:37 Cytat:Walking Dead?Jedna z najlepszych i najbardziej poruszających gier w jakie grałem. W tym roku wychodzi sezon 3. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Yotta - 16-02-15 21:43 Szczerze to nigdy nie grałem, a ledwie słyszałem. Jeśli kiedyś los pozwoli, to chyba zagram. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - spartanPAGE - 16-02-15 21:55 Cytat:Szczerze to nigdy nie grałem, a ledwie słyszałem. Jeśli kiedyś los pozwoli, to chyba zagram.Pierwszy epizod każdego sezonu jest darmowy, na zachętę. Ticket do wszystkich kosztuje jakieś 50zł. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Yotta - 17-02-15 16:55 (16-02-15 21:55)spartanPAGE napisał(a):Cytat:Szczerze to nigdy nie grałem, a ledwie słyszałem. Jeśli kiedyś los pozwoli, to chyba zagram.Pierwszy epizod każdego sezonu jest darmowy, na zachętę. Czyżby na Steamie? Jeśli tak, to od razu piszę, że nie mam. Internety (limitowane, z każdym miesiącem słabnące stare gówno z Orange) nie pozwalają na aktualizacje i takie te. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - X-Tech - 17-02-15 17:34 Ja gram w Unreal Tournament 99 od paru tygodni znów częściej. Poza tym to prawie w nic. Odkąd mam PC czyli od około 2003 roku ut to gra która nie znika moje dysku. Modyfikacje nawet do trybu z botami i trybu Single Player sprawiają, że nie da się tą grą znudzić nawet offline. Poza tym to nic poza czasem jakąś gierką fabularną z rpgmakera. Nie gram w nic praktycznie z gier za hajs od dawna, bo uważam, że nowe gry w większości rujnują moją wyobraźnie. Nowe czyli większość tego po 2000 roku. To faktycznie działa, bo odkąd odciąłem się od gier ogólnie niemal wszystkich i prawie w nic nie gram (oprócz wspomnianego UT i gier na rm) mam pomysły na lokacje i ogólnie prowadzenie gry wręcz płyną ze sobą czuję jak to się rozwija w mojej głowie i w samym rpgmakerze i wręcz czuję klimat jak za dawnych czasów - swoich własnych pomysłów, od których bije z samych idei jak i tego co przełożę na rma nie muszę psuć sobie tego jakimiś narzuceniami z innych gier. Granie w gry, nowe gry szczególnie rujnowało moje skille i wyobraźnie, a teraz tworzenie to sama rewelacja jestem tylko ja i moje pomysły i to wszystko jest spójne i magiczne. Jeśli ktoś ma problemy z wyobraźnią (o ile już wydawał jakieś gry w rmie które są coś warte) to polecam rzucić wszelakie gry od razu wyobraźnia i porządek myśli wzrasta kilkakrotnie. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - spartanPAGE - 17-02-15 18:57 Cytat:Czyżby na Steamie?Też. Ja grałem na xboxie i androidzie. |