![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - krakoman - 29-06-13 17:05 Bardzo chciałbym znaleźć się w tej karciance :) Nazwa: krakoman Rasa: Szmaciak (z gry LittleBigPlanet) Klasa: Strażnik Szczęścia Żywioł: Szczęście Powiedzenie: Zrób coś, zanim się rozprujesz :) Wygląd: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-06-13 18:05 Żywioł: Tęcza!! ...i czas. Żywioł: Szczęście Żywioł: Ciemność, ogień Żywioł: Czasoprzestrzeń Żywioł: Natura No, nie będę kłamał, te żywioły są idiotyczne. Wiem, że nie sprecyzowałem, ale nie spodziewałem się żywiołów tego typu Natura to...wszystkie żywioły? Tak to mam rozumieć? Jedna z postaci ma dwa żywioły, prosiłem o jeden. ._________. Fajnie że macie taką wyobraźnię, ale sami wyobraźcie sobie talię, w której każda karta ma inny żywioł. Jaki sens? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - krakoman - 29-06-13 19:39 Poprawiona Wersja: Nazwa: krakoman Rasa: Szmaciak Klasa: Strażnik pokoju (zmieniełem :D) Żywioł: Wiatr Powiedzenie: Zrób coś, zanim się rozprujesz :) Wygląd: (patrz: mój poprzedni post) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Pan Cube - 29-06-13 20:23 Poprawiona wersja Nazwa: RainbowGul Rasa: Kucyk Klasa: Tęczowy Wodnik Ulubione powiedzenie: "Friendship is Magic!" (Przyjaźń to Magia!) Żywioł: Woda... Zdjęcie: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - krakoman - 29-06-13 20:57 GmenGul napisał(a):Pochodzenie: Wyspa magii.A nie Cloudsdale? XD PS. Kolejny Brony na pokładzie :D RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Valdali - 03-07-13 03:28 Ja ja ja ja ja tez chce byc! Chce byc wielkim złym Valdaluchem hehueheuheuehuehue RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - tracersgta - 03-07-13 07:44 Yoro, sam poprzydielaj żywioły. Natura to jest żywioł o kolorze zielonym. Ja zawsze tak w karciankach miałem ^_^ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 03-07-13 12:32 U mnie zielony to wiatr RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - tracersgta - 03-07-13 13:31 A jakie masz żywioły? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 04-07-13 16:51 Żywioły... hmm... może w zależności od osoby; pokemony/mapety ^^, wiedzący/niewidzący, harpie lesbijki i homo-orangutany... wyszło prawie jak żywioły |